| carla_6786 a întrebat:

eu am doua prietene pe care le numesc „ eu cred ca ele ma barfesc pe la spatee. am intrat odata pe id uneia dintre elle si am vazut o convorbire cu cealalta prietena in care ma barfeau :d. dar nu am apucat sa citesc tot pentru ca a intrat pe id ei fata. ce ar trebui s afac?

Răspuns Câştigător
| o02i a răspuns:

Buna!happy
Nu vreau sa vin cu definitii plictisitoare sau chestii in genu' oh go on,dar prietenia adevarata nu e categoric ceea ce descrii tu acolo,in caz ca cele doua iti sunt prietene apropiate(nu ai specificat).happy
Oricum,e foarte urat sa iti barfesti prietenii pe la spate,dar barfa face parte din natura umana,chiar daca ne e rusine sa recunoastem asta uneori,in acelasi timp un prieten e mult mai mult decat o persoana oarecare, asa ca toti avem tendinta de a spera ca prietenii sunt incapabili sa ne dezamageasca deoarece avem incredere in intuitia cu care ii alegem.
Cea mai interesanta parte in prietenia voastra este faptul ca tu esti cea mai simpatica sursa de barfe pentru ele. Imi pare rau sa iti zic, dar prietenele tale nu iti sunt prietene deloc!straight face(ce paradox)
Cred ca atunci sti ce ai de facut!winking...Bafta!love struck

6 răspunsuri:
| apalipis a răspuns:

Știi cum se zice. când ai prieteni, nu mai ai nevoie de dușmani oh go on. Anyway, ar trebui să vorbești cu amândoua și să iți zică ce le deranjează in față. Dar asta numai dacă vrei și dacă ai sa reziști la ceea ce iți vor spune. Asteaptă-te la orice. Prietenii sunt plini de mister.

| DjSmoKEE a răspuns:

Aia inseamna ca esti deosebit si ca cele doua te plac, sau daca nu inseamna ca asa vorbesc ele intre ele, barfesc, vorbesc de rau. nu stiu ce sa-ti zic. oricum e posibil ca te plac.

| babyblue a răspuns:

Asa sunt fetele,mai barfitoare.
Ce ar trebui s afacithinking Pai, in cazul in care e adevarat ceea ce zici, ignora-le.
Stii tu:indiferenta doare cel mai mult.

Succes.

| carla_6786 explică:

De ce nu pot sa vad raspunsurilee? straight face

| AliiB a răspuns:

Ce sa faci?
Da-le drac*lui happy Nu mai vorbi cu ele.
Si eu am avut astfel de "prietene".
Crede-ma...nu merita sa te stresezi cu astfel de persoane.
Cel mai bun sfat: Nu le baga in seama si imprietenestete cu alte persoane. :*

| Nicoleta a răspuns:

In general fetele sunt foarte barfitoare.Macar voi in grupul vostru trebuia sa va respectati din punctul asta de vedere.Nu cred ca le poti numi prietenele tale din moment ce ele te vorbesc pe la spate.
Stai linistita si nu iti fa probleme.Cu timpul vei vedea ca iti e mai bine fara barfitori. Poti sa-ti faci multi alti prieteni.