Nu inteleg de ce a inceput sa te jigneasca si sa se comporte asa cu tine Dar iti sugerez sa o lasi in pace, intrucat aceea nu iti MAI este prietena.Nici tu nu te baga in discutiile ei, chiar daca ea face lucrul asta cu tine.Incearca sa discuti cu ea despre faptul ca nu mai vrei sa se bage si daca nu intelege e treaba ei, dar tu nu mai face asta! Doar sa ai vointa, atat iti trebuie pentru a nu mai comenta. Vei vedea ca ea va iesi cea pagubita in toata aceasta poveste, chiar daca acum nu se observa. Peste ani, cine stie cum veti fi amandoua.va veti schimba si va veti aminti de aceste timpuri, insa tu vei iesi invigatoarea
Cel mai destept cedeaza, deci cred ca stii ce ai de facut bafta! si Paste fericit>
Incerca sa te abti cu timpul te vei pictisi so insulti. Ori cum est cidata chestia dar acum ce sa faci toti avem stiluri diferite. Poate ca si vina ta si vina ei :-J. Dar acum va trece se mai intampla ce sa faci
Bai, acum vad ca raspunsul meu nu s-a afisat ca lumea...eu iti sugerasem sa nu mai stai pe langa ea o vreme, sa stai cu prietenele tale...ai voie sa o barfesti atata timp cat nu exagerezi, pana la urma o sa te plictisesti si tu sa vb de rau de ea
Sa iti spun ceva si eu am patit aceasta chestie si nu o baga in sema eu am o fata din clasa de la mine care o cheama ana iacob dar noi ii spunem PASU si nu o bag in seama stii ce ciuda ii este?
Nu inteleg de ce tea jignit in fine (daca vrei sa fie bine pentru tine intra intr-un colectiv de fete si imprietenestete cu ele poate asa o sa t lasa in pace ) iti soun asta pentru ca si eu am patit la fel mult noroc
Las`o in pace o sa ii fie ciuda cand o sa vada ca nu merita atentie din partea ta
termina cu obsesiile
succes
Eu cred ca e mai bine decat sa incerci sa renunti la aceasta "obsesie'', spune-i mai delicat sa se duca la un psiholog.