| Viitorulapropiat a întrebat:

eu am intrat intr-un liceu destul de bun in care nu prea fac fata. Pana acum am note bune, ma inteleg bine cu profesorii in mare parte si cu colegii n-am probleme, dar programul e prea incarcat, pretentiile prea mari, plus ca ma confrunt si cu depresia. As vrea sa ma transfer la un liceu mai slabut, dar nu prea vreau sa-mi las colegii cu care ma inteleg minunat. Deci... sa aleg alt liceu sau sa raman la acesta doar pentru colegi? Eu sunt pe stiinte sociale.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu faci fata, pleaca.E clar ca esti genul care renunta din prima.

| Ara997 a răspuns:

Nu te pripi. te vei adapta. odihneste -te suficient, fa-tiprogram de invatat alternat cu un sport sau plimbare si incearca sa ai un stil de viata ordonat si vei face fata cu brio.
lainceput de an scolar toti profii o fac pe zmeii, ca au pretentzii etc ca sa nu v-o luati in cap. p eurma se normalizeaza lucrurile
inplus laun liceu slab vei avea nenumarate frustrari. neseriozitatea colegilor, nepasarea profesorilor, te duci ca toporul la fund. sa veziatunci depresie
si apropo cine ti-apus diagnosticul acesta dedepresiv?
ceamaibuan solutie pttine : ramai unde esti, nu da inapoi, iti meriti locul intr-un liceu bun. fi baiat destept in continuare
bafta si sa auzim de bine!

| b4stefa a răspuns:

Stai binisor unde esti! Cine stie de ce retardati dai prin alte parti?
Plus, esti a 9-a si de accea ti se pare incarcat.O sa vezi ca daca inveti acum intr-a xII -A o sa fie floare la ureche!