Depinde de ce note ai acum, daca ai sase in teza nu ramai corigenta. Funda?
Asta e problema mea, la info am note mici (6 si 6 in teza) si la mate in teza am luat 9, apuca-te de meditatii sau daca nu, atunci in vacanta ia totul de la inceput, incearca sa le intelegi, fi atenta la fiecare lucru, si cel mai mic detaliu este important.
Pai cu notele astea iti iasa 5 media. Deci treci.
Dar nu iti ajung notele. Deci daca ai mai lua sa zice un 4 si un 5 ti-ar iesi tot 5.
Hai sa zicem, in cel mai rau caz, ca iei doi de 4. Atunci media iti iasa tot 5.
Da' oare iti trebuie 4 note la mate? Sa vadem daca mai iei 3 de 4. Media iti iasa tot 5.
Eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji in privinta corigentei...
Poti sa calculezi si tu: asa se face media cu teza:
aduni notele si le imparti la nr lor. (deci media aritmetica).
Pui nota din teza de 3 ori si aduni cu media notelor. Imparti la 4
Asta e merdia notelor cu teza cu tot
Pai ar trebuie sa te duci la meditatii, sieu ma duc si mereu imie frica dar acolo te inv multe si esti cum mai multi copii si de note iti mai trebuie note mai maridaca vrei sa treci participa la concursuri ca sa iti dea un 10 sau ceva d genu
Momentan nu esi corigenta! Dar ai grija ce note mai iei
(Nici eu nu ma pricep la mate)
Pai nu esti corigenta momentant adica nah poti sa iei si un 4 si dupa numa 5 pe linie ca tot treci
La matematica iti trebuie 3 note, cel putin, deci s-ar putea sa te mai asculte in oral si sa iti dea inca o nota. Dar pentru a ramane corigenta trebuie sa ai medie sub 5, media aritmetica se face asa:
(5+6): 2= Cam media 5...
Cu 5 treci .
Dar eu te sfatuiesc sa o /il rogi sa te asculte dupa vacanta, si sa iei 10.
Atunci (10+5+6):3= Media 7
Succes!
Tu esti ca mine mai visatoare si eu am la fel.note in general mari. poate si la mate aveam probleme. dar am noroc cu un super diriginte:-J dar eu am probleme la fizica am numai 6 acum sa ti rasp la intrebare nu ai cum sa ramai media trebuie sa fie minim 5 si u ai 5 dar trebui sa mai iei note multa baftaaaL*
Funny0Face întreabă: