| miauu a întrebat:

eu am o fosta colega din generala cu care ma impac cat de cat bine cu ea.acum intra 9a aveam un coleg iar lui ii placea de mine si e foarte de treaba si nu am vrut sa sufere dupa mine, eu aveam prieten.Peste ceva timp i-am facut colegului meu cunostiinta cu fosta colega, ei s-au combinat iar acum l-am rugat sa vina sa-mi instaleze windowsu si mi-a dat ignor, apoi ca vb cu el in pauze un coleg ii spunea ei si asta se supara pe mine si ne certam rau.la teze el o putut copia din caiet si nu o dat mai depate...si multe chestii i-ar acum ea sta in cart cu me si cand venim acasa thoam, ne daca vin cu ei vb urat cu me, adica in sictir, daca sta el in mijloc cica hai langa me si chestii din astea. I-am explicat de n ori ca aca voiam sa fiu cu el puteam sa fiu, daca vreau so despart de el pot, iar eu am prietten de 6 luni de zile.si nu ma intelege deloc ca nu am nev de gagiusu nici macar nu m-am dat la el vreodata s-au sa-l pop pe obraz.ma oftica la culme nu vreau sa-mi pierd prietena din cauza unui baiat. voi ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bianca206 a răspuns:

Fata aia nu cred ca poti sa o numesti 'prietena'. cat timp face asa.ar trebui s`o lasi in pace in lumea ei.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci, are prea multe fite si aere tipa, las-o si apoi va observa ea ca a gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa-i explici ceea ce simti(daca simti ceva) pentru prietenul ei(ca amic, poate., stiu eu?)...si sa-mi zici ce spune :-d

| tanikka a răspuns:

Fii indiferenta fata de ambii si gata...nu vei avea probleme

| draclia a răspuns:

Dai inainte si nu ierta nimic