Pai e o vorbaintre 2 baieti, alege-l pe cel de-al 2-lea. Daca iti placea cu adevarat de primul atunci nu te-ai mai afla in situatia asta.Adica eu ii sugerez prietenei tale sa nu se impace cu fostul ei iubit-chiar nu are sens, din moment ce s-a despartit de el tocmai pentru ca sentimentele ei nu mai aveau aceiasi intensitate. Din ce ai scris tu acolo, ea si prietenul ex-ului chiar se plac reciproc si atractia nu poate fi negata.Eu sunt convinsa ca baiatului ala ii place de ea, acum fiind mai rezervat ca sa nu-si raneasca prietenul, dar ca va accepta imediat sa fie intr-o relatie cu fata daca-i afla adevaratele sentimente. Ii uraz bafta!
Crede-ma ca am trecut prin ceva asemanator si stiu cum e....eu o sfatuiesc sa nu se impake cu candva pe crae nu place pentru ca tot ea are de suferit si sa isi faca tupeu sai zica acelui baiat ce simte pentru el sau sai spuna asta prin cineva daca nu are tupeu as avea sa-i dau mai multe sfaturi... dar asta as putea sa fac pe mess. oricum sfatul meu e sa puna fericirea ei pe primuu loc funda?
Diorrus întreabă: