| username_4398 a întrebat:

eu am o problema, nu chiar mare dar oricum am nevoie de ajutorul dumnevoastra! La moment eu ma intilnesc cu un baiat Si el cinstit sa va spun se uita la alte fete si chiar fata de mine! Orice fata ar fi geloasa dar eu cinstit sa va spun nici nu-mi bat capul de aceasta problema! Oare aceasta e normal? Astept raspunsurile dumnevoastra! plizzzzzzz spuneti-mi ceva!

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sti... unii se uita dupa alte fete atunci cand ies cu tine pentru a te face geloasa...adica fac asta intentionat, pentru a te testa, sa vada ce reactie ai...nu cred ca a facut asta ptc nu tine la tine, din contra happy

nony
| nony a răspuns:

Te intalnesti degeaba. El nu te iubeste ca se uita la altele, tu nu il iubesti ca nu te intereseazawinking.

| inna a răspuns:

Nu cred ca e ceva anormal...si eu sunt geloasa, dar nu am nimic impotriva daca se mai uita dupa altele..ca pana la urma si mie imi mai fuge ochiul dupa unu, altul.

Important e ca este cu tine in momentul ala, tipele alea isi vor da seama de asta...deci, no problem.

| want2bMajestic a răspuns:

Se pare ca el are mai multe interese...nu te lasa in voia lui...prefa-te ca t uiti dupa baieti.si dca e gelos... v-a intelege

| cooola a răspuns:

Pierzi timpuhappy... dar am eu o intrebare pentru tine./...Pe el l-ar deranja daca tu te-ai uitat dupa alti, mai ales cand esti cu el pe strada?

| cooola a răspuns:

Pierzi timpuhappy...dar am eu o intrebare pentru tine./...Pe el l-ar deranja daca tu te-ai uitat dupa alti,mai ales cand esti cu el pe strada ?

| ShaKuri a răspuns:

Bravo tiehappy. mi'as dori un caracter de genu.

| eliade a răspuns:

Daca se uita dupa altele, tu nu esti decat un decor in care [nu neaparat!] el se simte bine, atat cat sa se afiseze ca un cuceritor. Prezenta ta nu are decat rostul de a le "intarata" pe celelalte, sa le arate ca are niste calitati -deja- descoperite. Sfat: strica-i decorul si retrage-te!

| cristians03 a răspuns:

Buna
E ceva normal daca un baiat se uita la o alta fata chiar si fata de prietena sa, daca nu sar uita dupa fete inlocul tau mas ingrijora. Asta nu inseamna neaparat ca tear insela, daca tu simti ca ar tr sai spui at spune-i si totul se va rezolva... multa bafta

Pa Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ai pretenția să meargă cu capul în jos pe stradă când este cu tine?
Marea majoritate a băieților fac acest lucru, e ceva care îi caracterizează. Dacă te deranjează, poți să-i spui acest lucru. Comunicarea din cuplu a rezolvat multe dileme și conflicte.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie unul mi se pare ceva normala treaba asta.
Cateodata se mai uita si ea la o tipa ...frumoasa...
Nu ar trebui sa iti faci griji.

| aDe_9969 a răspuns:

Cat timp nu te inshala si este alaturi de uh nu ai de ce sa te ingrijorezi...nu cred ca is baieti care nu se uita dupa altele in afara de pr lor

| mada_4790 a răspuns:

Draga mea asa sunt baietii altii mai maturi altii mai putin...happy..cred ca cel mai bine ar fi daca ai discuta cu el si sa-i spui ce te deranjeaza

| Ana_5501 a răspuns:

Buna.
Incearca sa vb cu el sa ii zici ca nu iti place ca face aceste lucruri.
Spune-i ca nici el nu s-ar simti tare bine daca te-ai uita si u dupa alti baieti cum face el.
Poate asa isi da seama happy