Inlocuieste te rog cuvantul "societate" cu "prostime". Doar prostii se uita daca ai iPhone in buzunar, cei inteligenti stiu mai bine ca un iHunt Tank la 600 lei bate foarte tare un iPhone XS. Si e si rezistent, la Pro TV au aruncat unul dintr-o drona de la 100m si n-a patit nimic.
Ce probleme existentiale au adolescentii in ziua de azi))
Cand esti adult, tin sa te anunt, ca nu ii mai pasa nimanui ce telefon ai, sau ce masina conduci sau cel putin nu iti mai pasa tie ce cred altii despre tine. Ca nu traiesti cu ei in casa sau mai stiu eu, ca sa iti pese parerea altuia. Sau sa te aprobe cineva.
Eu zic să cauți un telefon antișoc care să aibă și performanțe bune:cameră decentă, internet 4G, etc.
Eu am un iphone4 din clasa a VI-a sau a VII-a și nici măcar nu l-am cumpărat eu, l-am primit. E spart pe toate părțile, dar e un telefon bun și e telefonul meu. Mare lucru nu am înțeles pentru că textul nu e destul de bine scris dar, in esența, am inteles ce vrei să transmiți. Poate in ochii unora ești "cineva" dacă ai un telefon scump, dar important e să rămâi aceeași persoană valoroasă și când lași telefonul jos... dacă înțelegi ce vreau să spun. De ce ți-ai dori atenția și falsa prietenie a unui om care se uita mai mult la telefonul tău decât la tine?