Asculta, stiu cel mai bun truc ca sa scapi
1) pune piciorul in apa calduta vreau 5 min, scoate-l, iei frumos degetul in mana, iti bagi usor unghiera sau foarfecuta pe sub unghie spre locul unde este infectia si incepe sa rasucesti in asa fel incat sa iasa coltul unghiei din locul infectei, dupa aceea taieo si peste vreo 10 min nu vei mai simti durere la apasarea carnei)), iar dupa, unge cu nidoflor 1-2 pe zi locul inflamat, iar dupa vreo 2 -3 saptamani si va dezumfla.
2) Bafta!
Cel mai bine, cu problema pe care o ai este sa te duci la medic.Problemele de genul asta trebuiesc tratate tocmai ca sa nu intervina alte complicatii.Eu am avut si ca nu am fost la timp la medic, m-am operat si acum sunt bine, este totul ok! Nu mai astepta si fugi la medic. Sper ca problema ta sa se rezolve!
Buna. Ce a crescut pe unghie este un granulom. Trebuie sa o tratezi pentru ca este infectie.Mergi la medic in prima faza, nu mai astepta.
Intra pe blogul meu si citeste despre tehnica spange.Se aplica chiar si daca ai granulom.Pastreaza igiena corecta. Spala, dezinfecteaza de 2/3 ori pe zi.Dolerma este un ulei antiseptic si il poti folosi.Nu e de joaca cu astfel de infectie.citeste despre tehnica aici.Din ce oras esti? pentru ca aceasta metoda este accesibila acum in cateva orase din tara.
http://unghieincarnata.wordpress.com/