Buna! nu te speria aceste sintome te previn ca se apropie perioada ciclului menstrual.Acele scurgeri din vagin sunt absolut normale, ele o sa apara cu 6 lunii inainte sa iti vina primul ciculul menstrual si cu 2 inainte sa se repete acesta,daca doresti poti sa iti pui niste absorbante special pentru asa ceva;), le gasesti in magazin si aparitia cosurilor din caza excesului de colon dupa fata este normala si ingrasarea parului, dar nu o sa ai probleme exista multe remedii. Daca doresti sa te informezi mai mult despre formarea cicului menstrual poti s intri aici www.noifetele.ro
sper ca te-am ajutat, pe mine m-a ajutat foarte mult si eu eram speriata, fundita!
Sunt asa care e cuvantul... ah nu il gasesc.Dar acum este foarte nasol noi fetele,in vremurile astea, ne vine ciclul mai repede, toate colegele mele sunt asa...Este foarte enervant.Inainte femeilor le venea ciclul pe la 15 ani.Adica ce naiba, surorii mele i-a venit ciclul la 9 ani.Este nasol rau de tot.Ah.Dar uitati vine si vremea noastra.Este o faza de maturitate cum ar fi, dar este o faza groaznica.Va multumesc pentru raspunsuri fetelor! O zi buna(sau noapte).
user449549 întreabă: