| Geaninaaaaaaaaaa a întrebat:

eu am ohii de culoare diferita din nastere, adica unul verde si unul caprui, si am cautat multe modalitati de a fi o fata normala, mi-am cumparat lentile, am incercat tratamente dar nu stiu ce sa mai fac ca sa am ochii de o singura culoare. pur si simplu nu ma pot uita in oglinda cand ma vad cu astfel de ochi. va rog frumos sa ma ajutati. supeti-mi o idee ceva, orice. daca se poate o operatie, sau nu stiu. nu mai vreau sa fiu asa. dau funda.

Răspuns Câştigător
| Otils a răspuns:

Se numeste heterocromie ce ai tu si nu ai cum sa scapi de asta si eu sunt ca si tine am ochii albastrii si am pe un ochi o pata portocalie din nastere mostenita de la mama.Dar pe mine nu ma deranjeaza chiar sunt mandra de ochii mei pe care toata lumea ii apreciaza si le sunt dragi. Nu trebuie sa iti doresti sa nu mai fi asa esti unica, de ce vrei sa strici ceva care ti-a fost daruit pentru a fi speciala. Poti sa citesti despre acesta afectiune pe net si in plus nu afecteaza vederea cu nimic. happy

7 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Buna! Heterocromia nu e un defect si nici nu stiu vreo metoda sa o corectezi.Mie personal imi palc persoanele cu ochii diferiti atrag atentia si ar trebui sa te simti mandra, nu sunt multi care au acest dar.
Fiecare avem ceva ce ne face unic iar tu ai ochii. Eu zic sa iti bagi mintile in cap si sa te bucuri de ei, gandeste-te ca sunt persoane care nu vad si ei s-ar bucura sa poata vedea nu le-ar pasa de culoarea ochilor.
Uita-te in oglinda si vezi ca esti unica cu ochi tai, esti o fata normala care are niste ochi superbi cu care iese in evidenta si nu trebuie schimbati.

| Geaninaaaaaaaaaa explică (pentru JustMusic):

Nu cred ca este un dar, este un defect. iar eu nu-l mai suport. as face orice sa nu mai am ochii asa.

| Geaninaaaaaaaaaa explică (pentru JustMusic):

Va multumesc de ''incurajare '' dar ori ca nu intelegeti voi, ori nu inteleg eu. in fine, eu tot conceptia mea o am si vad ca nu mi-o poate schimba nimeni. si mai ales sa ma poata ajuta.

| yekto a răspuns (pentru Geaninaaaaaaaaaa):

Te cred. din pacate nu e nimic de facut, si medicina mai are mult de avansat pana acolo. ce este important... scapa de capcana asta in care ai cazut.
nu ca ar fi f relevant dar care e varsta ta? sunt aproape sigur ca esti in scoala generala. si e un mediu f concurential, f dificil pentru toti cei diferiti. crede-ma ca si ca adult e la fel. doar ca cei diferiti fac diferenta. daca nu ar fi ei noi cei ""usual" nu am sti sa facem diferenta, nu am sti si altceva. ca muti nu acceptamce e diferit... e problema noastra nicidecum a celor ca tine.
mai vb.
succese

| yekto a răspuns:

In general oamenii ca tine sunt considerati atragatori. inteleg ca acum te deranjeaza. poate ca e normal. copii sunt rautaciosi si u ai cauzt in capcana lor. insa acesta este un avantaj. invata sa il folsesti. concentreazate mai mult pe avantaje decat pe glumele rautacioase ale colegilor, multe sunt din invidie.
bafta

| Geaninaaaaaaaaaa explică (pentru yekto):

Eu nu vad asta un avantaj. deci pur si simplu, mi-e rusine cu mine. nu mai vreau sa fiu asa.

| TizZu15 a răspuns:

Mie mi se pare ceva tarehappy, cred ca nu poti schimba asta cu o operatie cu o lentila este cel mai bune.winking