In general e bine sa-l tai deoarece asa cum este acum la tine va creste foarte greu.deja faci cum vrei in continuare
Hey! Nu e neaparata nevoie sa le tai, le poti trata. Poti folosi masti de par (nu stiu care e mai buna, dar iti recomand sa alegi din gama L`Oreal, si de asemenea poti incerca samponul L`oreal cu laptisor de matca). Revenind la varfurile tocite, iti recomand (fiindca folosesc si eu ) ser pentru varfuri deteriorate de la Gerovital, cam asa arata http://reviews.katrina.ro/......ovital.jpg si il gasesti la farmaciile naturiste, sau chiar la orice farmacie gasesti asa ceva. Daca iti faci parul cu placa, e bine sa folosesti un spray termo-protector, ca sa eviti sa se despice si sa se arda si mai rau firele :D. Bafta.
Sati spun sincer la mine tot erau tokate si l-am taiat oentru ca asa parul nu creste...mai bine taieti virfurile.
Bunaa.si eu am parul lung sh trebuie tuns daca ai varfurile tocite doarece daca il lasi asa iti va creste greu gen 2 cm pin 7-8 luni
Pai eu am avut parul ft lung mult timp daca ii tai varfurile iti va creste la loc si va creste si mai bine stiu asta t ca timp de 7-8 ani am avut parul pana peste fund