| deea16_3869 a întrebat:

eu am parul undulat la varfuri. Folosesc placa cam des, o data pe sapatana. Are ceva? La ce interval de timp este bine sa o folosesti?

6 răspunsuri:
| Dizzy a răspuns:

Eu um pic, cam mult. ti se va arde parul. daca nu vrei sa-l arzi, te poti indrepta o data pe luna.
Iti dau un sfat. Tunde-te in scari[in cazul in care esti tunsa drept] si lasa-l ondulat [e frumos si asa]!
Curand vei realiza ca dupa ce ti s`a ars parul, nu o sa mai creasca si o sa se rareasca.
Sper ca te-am ajutat!big hug
Bye!wave:*

| Paris a răspuns:

Tinand cont ca exista fete care isi indreapta parul de cateva ori pe zi, nu nu este mult. Dar gandindu-ne la binele pe care ai putea sa i-l afci parului tau daca nu ai mai folosi distrugatorul acesta, happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data pe saptamana ii des?! Nu, nu e des deloooc!laughing Eu mi`l intind in fiecare zi, dar folosesc ceva lotiune de la nivea, dar nu e romaneasca, ceva ca sa nu imi arda parul si il lasa si stralucitorbig grin, am vazut ca este asa ceva, dar de la sunsilk, doar prin piete, asa unde mai aduca oamenii produse din Germania sau Ungaria, poate gasesti Nivea din ala, iti dai seama imediat ca are desenat o placa de intins parul` pe ealaughing.

| anaid a răspuns:

Nu e bine sa o folosesti deloc insa spre rusinea mea pot spune ca sunt dependenta de placa. Dar daca ai parul ondulat la varfuri nu vad de ce o folosesti...cu putina spuma parul tau ar sta minunat iar anul asta se poarta parul ondulatwinking

| NuConteazăCine a răspuns:

Si eu foloseam placa saptamanal. apoi zilnic. acum deloc. De ce? Pentru ca s-a ars parul de la atata placa (cu ceramica!) Acum dau banii pe tratamente pentru parul deteriorat...straight face Placa o folosesc doar la ocazii, te-as sfatui si pe tine sa faci la fel. Acum nu-ti dai seama, dar cu timpul parul tau va incepe sa semene cu o matura sad (ca al meu...laughing)

| Pisiii :x a răspuns:

Eu mil intind in fiecare zi... Deci nu e asa mult!
Insa poti sa mergi la farmacie si sa iai niste produse care "calmeaza parul dupa ce il intinzi"
Eu asta folosescwinking