De ce nu laşi pielea să respire, şi te mânjeşti cu toate spoielile pe faţă?
Te speli de multe ori cu apă şi săpun. Dacă te dai cu toate prostiile, îmbâxeşti pielea, şi o să ai mai multe coşuri decât au babunii la c.r
Daaaaap.categoric stiu eu un fel de gel super l-am luat de la plafar acum cateva zile e super pentru cosuri si puncte negre de la favisan/faviclear gel hidratand pentru cosuri cu :gentiana, echinaceea.etc
Incearca sa te dai cu un cub de gheata sau o lingura tinuta in congelator, timp de 5 min odata la 20 de min si intr-o zi iti va trece si va ingreuna si cosurile care vor veni sau fa-ti o masca din miere si o lingurita de scortisoara si tine-o pentru cel putin 30 min
Buna. Nu am auzit de aceste tratamente naturale, dar vreau sa spun ca sunt foarte bune tratamentele naturale. Incearca miere de albina amestecata cu scortisoara si intinsa pe zona cu cosuri sau/si miere de albina amestecata cu drojdie de bere, aplicata pe fata sau prin interior. Ambele sunt foarte bune, incercarea moarte nu are, si rau nu are ce sa-ti faca. Daca incerci spune-mi ce efecte au avut