| alice_2941 a întrebat:

Bunahappy
eu am prietena care duminika se intalneste cu pr ei. iesim in oras
ma duc si eu ca eahappy
pr ei vine cu un pr de al luihappy[mi-e imi place de el]
ei cand se saruta noi ne uitam la ei... el stie ca il plac
dar nu face absolut nimic
se mai uita; la mine, dupa mine, mai radem impreunahappy
nu stiu cum sa ii spun ca il plaClove struck
mi-e frica de reactie lui ca nu o sa mai vb ca mine nikiodatasad
ce ziceti?
mersi`!

Răspuns Câştigător
| deadea23 a răspuns:

Daca nu zice nimic, inseamna ca nu te place. Sau poate ca ii este rusine. De ce nu incerci sa aflii de la prietenul prietenei tale daca simte ceva pentru tine, ca sa nu il intrebi chiar pe el?
Un prieten adevarat care tine la tine nu tine cont daca tie iti place sau nu de el. Daca tu crezi ca dupa ce va afla ca iti place de el, nu va mai vorbi cu tine, nu pare un tip destul de normal :-s

5 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Poate e prea timid si asteapta sa faci tu ceva.
ai putea sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti.pana la urma nu ai ce sa pierzi.nu poti decat sa castigi

| Dorinel a răspuns:

Spune-i ce simti pentru mai incolo poate o sa fie mai tarziu si asta ti'o spun din exp propie!

Cu Stima!
Dorinel T.

| LexUTz a răspuns:

Daca vorbesti limba romana asa cum o si scrii chiar are de ce sa iti fie teama de reactia lui!

In fine. Uita-te in ochii lui cand prietena ta se saruta cu prietenul ei si zii ca il placi!

| anonima16 a răspuns:

Spune. i cand nu e nimeni in preajma lui. Incearca sa. i spui nu pierzi nimic daca ii zici. :*

| iua005 a răspuns:

1. daca crezi ca se va speria cand ii vei spune si nu o sa mai vb cu tine, incearca sa nu mai iesi cu el
2. spune-i intr-o seara cand este un pic"fumat"si daca nu isi aduce amaminte, mai spune`i odata. Poate va intelege
3. daca nu merge cu niciuna de mai sus spune-i prieteneii tale sa ii spuna.sh poate ar merge de o "lipeala"
successmugwinking