| edc a întrebat:

Bunahappyeu am un coleg care pana anul' asta isi cam batea joc de mine dar de anul acesta incep sa ma inteleg mult mai bine cu el glumim, vorbim si din astea dar doar cand colegele mele cele mai bune sunt langa mine in rest dac sunt doar eu vine ma ia in brate si din astea(fara pupicuribig grin)si cam se amuza cand face chestile astea... voi ce credeti ii place de mine(si prin acest mod vrea sa mi-o arate) sau doar se amuza pe seama mea?
Ps1:eu cand "se da la mine" tot timpul ii zic sa termine(deci nu prea il cred)si el totcontinuabig grin
Ps2:eu il placeam in clasele mai mici(VII-VIII)si mi-ar placea sa fie ceva intre noihappy
Ps3:eu is genul mai timida si in acelasi timp mie teama ca sa nu distrug relatia de prt dintre noi
sunt in clasa a 10...
va rog sa-mi dati rasp serioase...nu glume si din asteabig grin

3 răspunsuri:
| Liviu_8392 a răspuns:

Satul meu este sa-ti iei inima-n dinti si sa-l intrebi tu daca el are vreo intentie cu tine, pentru ca sunt sigur ca si el e foarte timid si daca nimeni nu actioneaza poate mai tarziu o sa regreti...

| SwEeTgIrL_1752 a răspuns:

Pai sincer nu stiu ce sa-ti zic ...nu e neaparat ca te place...crede-ma ca baietii se dau la multe fete fara sa le placa insa, cred ca ar fi bine sa analizezi bine situatia.mai ales ca esti clasa a 10a.gandeste-te foarte bine la lucrul acesta, ai putae chiar sa-l intrebi dar ai grija daca nu este fair play si ar fi in stare sa rada de tine sau ceva de gen.nu ii spune.

| Dede0002 a răspuns:

Daa! Te placee!happy!