| Lovedove222 a întrebat:

eu am un iubit.bine asa credeam si eu dar faza e ca prietena mea cea mai buna nu se intelege deloc cu el si d aceea cand trec p langa el imi zice salut si pleaca,. si mi-a zis ca nu ma saruta din cauza ca sunt cu bff meu si ca e antipatica ...acum urmeaza partea cea mai urata. i-am dat id lui lu cea mai buna prietena a mea si sau cerata si el bineinteles a dat-o la ig...imediat am vazut ca ma dat la ig l-am sunat si l-am intr dc ma dat la ig si el a zis ca nu ma dat dar seara am intrat p alt id si era online iar p id meu imi arat ca e ofline deci ma dat la ig si azi trebuie sa ma intalnesc cu el si nu stiu ce sa fac saii dau papucii sau sa ii cer o explicatie. dau funda plz raspunsuri cat mai multe ca peste 2 ore tr sa ma intalnesc cu el

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Cere-i o explicaţie eu nu înţeleg o chestie dacă nu o suportă pe prietena ta de ce vorbeşte cu ea, de i-ai dat id-ul. Şi faptul că ţi-a spus salut şi a plecat mi se pare de prost gust, adică ce e mai puternic sentimentele pentru tine sau ura pentru prietena ta? Cât despre ceea ce să faci tu şti ce simţi dacă ţi se pare asta un motiv să te desparţi atunci ok, aşa fă. Nu luăm decizi în numele tău! Trebuie să şti ce vrei! Baftă!

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Astea-s copilarii.Nu lasa ca Yahoo Mesenger sa iti strice relatialaughing
O problema cu adevarat importanta e cea legata de prietena ta. Daca ei doi sunt ca soarecele si pisica mai devreme sau mai tarziu te vor pune sa alegi ori cu unul ori cu altul. Daca e asa, trebuie sa iti faci un program de intalniri cand cu unul cand cu altul.Nu e minunat, dar nu ai ce facestraight face

| Mjdolhfi a răspuns:

Incercati sa vorbiti.Prietena ta cea mai buna e prietena ta, el e iubitul tau.Trebuie sa ii explici ca daca te place pe tine trebuie sa fie de acord cu unele chestii.Si tu nu trebuia sa ii dai id-ul lui ei.chiar daca il vroia. Vorbeste cu amandoi si intreaba-i de ce nu se inteleg. Daca tii la el nu ii da papucii. Fa ce iti dicteaza inima.Bafta!

| Alle_1389 a răspuns:

Buna mai!happy
Eu cred ca ar' trebui sa te desparti de el.:-|
Daca nu iti accepta prietenele nu cred ca poti continua cu el.
Eu te sfatuiesc sa iti alegi prietena m-ai bine.
Prietenii sunt pentru. totdeauna... Iubitii...
sper ca ai inteleshappy

| Monica a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti 'Gata. Ii dau papucii'. Inainte de asta, cere-i o explicatie! Poate a fost o greseala, a fost confuz.Nu mai lasati pe nimeni sa intervina in relatia voastra.Fiecare are propria viata, face ce vrea cu ea! Cat despre Bff-ul tau, spune-i sa te inteleaga. Ti la el si vrei o relatie de lunga durata cu respectivul[Credlaughing]

| darii a răspuns:

Cere-i o explicatie s in functie de ea vezi cum ramana treaba, impreuna sau despartiti.

| alexandrucomsa a răspuns:

Pai cel mai bine e sa ii ceri expicatii si in functie de ceti raspunde faci cum crezi.In orice caz... poti sa incerci sa-l faci sa se inteleaga bine si cu prietena ta... da nu atat de mult incat sa o placa. Oricum, cand te intalnesti cu el, fa ce crezi pe moment, sau ce simti.Credema ca mai tarziu nu vrei regreta.

| Lovedove222 explică:

I-am dat id pentru ca mi la cerut

| Lovedove222 explică:

Scz darii am vrut sa dau la folositor. dar din greseala am dat si la stupid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. vorbeşte româneşte că nu am înţeles mai nimic.

Te desparţi de el şi punct. Să nu îţi laşi prietena cea mai bună pentru un băiat.