Da.Inseamna ca te minte.A vrut poate sa o faca geloasa. Poate il iubesti, de asta nu prea vreau sa ti-o spun, dar parerea mea e ca pe ea o iubeste. Daca nu, ar fi stat cu tine.Tu il iubesti pe el? Sincer, ca sa stiu ce sfat sa-ti dau.Si da-mi id-ul tau de mess, vorbim acolo.OK?
Nu prea stie ce vrea. Te place si pe tine dar nu vrea nici sa renunte la prietena lui. Nu este bine sa intri in jocuri de genul asta pentru ca tot timpul iti vei face o mie si una de ganduri, daca chiar te iubeste pe tine sau se va impaca cu prietena lui.
Inseamna ca are o simpatie pentru tine dar o iubeste pe prietena lui. ti-a trimis acel mesaj pentru ca ori nu vroia sa stea singur ori vroia sa o faca pe prietena lui geloasa. Baietii pot fi destul de nesimtiti uneori
Funda? :*
Buna! Acelui baiat nu ii pasa de tine, poate o sa-ti fie greu sa crezi asta dar asa am patit si eu, l-am intrebat dac vrea sa ne vedem ca trebuia sa-i dau un raspuns si el mia sp ca nu mai stia nimic, m intreba p mine ca ce am patit si ma suparasem pe el, acum am ramas prieteni doar ca nu prea ne vorbim. Si este posibil ca si tie sa ti se fii intamplat la fel. Tu acum comportate normal, si daca vrea sa fie cu tine o sa vina sa-ti spuna asta in fata nu prin mesaj.
O zi buna
Ori te iubeste cu adevarat ori avea chef de sotii...ar trebui sa vorbiti toti 3 despre asta. sper ca te-am ajutat!