| marrynela a întrebat:

Buna,eu am un prieten de o luna si ceva si ne inteleg foarte bine numai ca prietenele mele nu il prea plac unele zic ca e prea mare pentru ca are 19 ani si altele zic ca e urat insa mie imi place mult de el si nu stiu pe cine sa ascult ...prietenele sau iubitu?

Răspuns Câştigător
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Crezi pe cine iubesti.
dupa parerea mea, prietenele nu-ti vor raul, iar pe tip nu te poti baza prea mult deoarece nu sunteti de asa mult timp impreuna.eu sunt cu un tip, tot de 19, iar prietena mea cea mai buna, nu-l prea place.si "ma impart" pentru amandoibatting eyelashes.

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ciudat... ultima data cand mi-am pus sentimentele in joc pentru o copila am regretat.
esti norocoasa laughing
Eu numai cred ca pot face asta.
Sa las garda jos la o fata de 14 - 15 ani.
Urmareste el ceva.

| totElodia a răspuns:

Sunt convinsa ca te-ai combinat cu el pentru a parea cumva superioara sau cu un caracter special, ori sa simti protectia aia atat interioara cat si fizica.
Ei bine, relatia se va sfarsi cu tine dezvirginata (daca nu cumva esti) si cu lacrimile curgand siroaie de jale. Eu zic sa-l lasi, grow up, iar apoi vei fi destul de matura sa iei propriile decizii, propriile BUNE decizii...

| marrynela explică (pentru totElodia):

Pai nu cred ca ma va dezvirgina pentru ca si el e virgin si mi-a zis ca ma va astepta pana voi fi pregatita cihiar si un an sau doi

| ralucutzza98 a răspuns:

Pai.iti asculti inima ca prietenele pot sa fie invidioase si sa faca tot posibilul sa te desparta de el daca tu chiar il placi si ai incredere in el atunci ascultal si pe el

| ralucutzza98 a răspuns:

Pai ...acum prietenele pot fi geloase si vor sa te desparta de el dar cel mai bine iti asculti inima