IN primul rand, esti mult prea mica sa duci baietii la tine acasa si sa te saruti cu ei.
Nu stiu unde-ti sunt parintii si de ce nu te educa si supravegheaza, dara a ceva nu se face.
Ai cedat teribil de usor, dupa prima zi cand l-ai cunsocut, nici nu ma mir de ce nu te place baiatul.
In ce priveste greutatea ta, esti cam grasuta si ar trebui sa te apuci serios de un sport sau sa tai dulciurile si painea, pentru ca, la 14 ani si 1.58, ar trebui sa ai 45-48 kg.
Nu pubertatea te va invata sa fii ok, ce educata parintilor, care la varsta asta vad ca lasa de dorit, odata ce faci deja lucrui care nu trebuiesc facute.
Dar, cred ca ai un examen mai important de trecut anul asta, decat baietii si obsesia lor.
Da-le pace, ca asta este examenul vietii tale, de care depinde cariera vietii tale! Pune mana serios pe invatat si slabit, ca sa imbini sportul cu invatatul si sa te focusezi pe ce-i mai importanta cum in viata ta.
La 14 ani ar trebui să ai alte preocupări. Ești prea mică pentru a avea o relație.
Sfatul meu e să îl lași în pace că este destul de clar că nu te merită și nici nu vrea să fie cu tine. Ai tot timpul din lume să găsești pe cineva. Nu te grăbi.
Ocupă-te de școală și o să vezi că peste vreo 2-3 ani vei avea altă mentalitate, o să vezi altfel lucrurile.
Cred ca baiatul nu era indragostit de tine de la inceput. Tu i-ai oferit oportunitatea de a se apropia de tine si el a profitat. Probabil dupa ce a plecat de la tine s-a gandit el mai bine si nu i-a placut ideea de a fi cu tine la modul serios si atunci a inventat un motiv ca sa te tina la distanta. Poate a fost si influentat de prieteni care te-au barfit si l-au facut sa renunte la tine. Daca era indragostit cu adevarat nimic nu l-ar fi putut convinge sa renunte la tine.
A fost experienta neplacuta pentru tine. Din pacate va trebui sa-l uiti. El s-a purtat foarte urat cu tine si nu merita sa te mai gandesti la el. Va aparea candva baiatul care te va vedea frumoasa asa cum esti. Nu accepta in sufletul tau pe nimeni care nu te vede asa.
Cred ca a fost la tine, a povestit cuiva, i-o fi aratat si poze, si persoana aia care a vazut, a fost geloasa pe voi, si i-a zis ca esti urata sau ceva. Ca asa fac astia invidiosii care n-au si ei parte de relatii, si se baga intre ale altora. ca sa nu se bucure nici altul, daca ei nu se bucura.
Asta cred ca s-a intamplat.
Oricum nu ai nevoie de confirmarea altuia, sa iti spuna daca esti frumoasa sau urata. Conteaza cum te simti tu, nu cum crede altul despre tine.