anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Eu as vrea sa dau la un liceul de muzica din America. Vorbesc foarte bine limba engleza dar pot merge in America chiar daca nu e niciun parinte care sa aiva grija de mine eu fiind minora?
Dati-mi sugestii pentru ca asta este visul meu de o viata.

Răspuns Câştigător
| predator64 a răspuns:

Am si eu un prieten in America si ma pot duce la el cu pasaport, trebuie sa fie cineva sa aiba grija de tine, era o chestie prin care parintii+cei la care te duci vorbeau la telefon cu vamesii de la granita si se dovedea ca ai unde sa te duci si ca are cine sa te ia in gazda, nu mai stiu ce varsta trebuia, dar singur nu te poti duce daca nu ai majoratu. Daca te duci la o scoala undeva este posibil sa te lasa sa te duci

3 răspunsuri:
| bbyu2 a răspuns:

Sa stii ca daca e America nu e neaparat mai bun. Performante se pot face si in Romania. Sunt foarte multi profesori buni. De unde esti? De nu urmezi un liceu de muzica aici?

| racasannicoleta90 a răspuns (pentru bbyu2):

Visul meu de cand eram mica este sa fiu cantareata in America. Urmez o scoala de muzica dar nu poti face performante aici. Nu poti sa devii cantareata in Romania si sa ai turnee prin toata lumea[ cel putin daca nu canti house] sau sa nu zica lumea ca nu esti pitipoanca.

| bbyu2 a răspuns (pentru racasannicoleta90):

Eu zic sa te apuci de lucru cu un profesor de specialitate din Romania, iar daca te simti in stare poti merge la un concurs international. E imposibil daca ai talent sa nu te remarce cineva.happy