Buna!
Nu sunt de parerea asta ). Daca esti fata nu conteaza ca trebuie neaparat sa te machezi, sa te imbraci in rochii etc... Si eu sunt baietoasa si din aceleasi motive ca si ale tale. Nu am nimic cu fetele "fragile, fitoase" dar numai ca nu-mi prea place sclifosenia asta, cum ai zis si tu. Nu prea acord atentie celor care spun ca "nu imi sta bine baietoasa". Fiecare face ce vrea cu viata lui, pana la urma.
Deci nu-ti fa griji, fii doar tu insati! Iti sta bine asa, sa stii .
Normal ca nu Pai nu trebuie sa porti fuste, rochii bluze cu barbie (da, am vazut pe strada fete la 20 de ani care poarta) ca sa fii feminina.Lasand la oparte specimenele care se imbrac cu fuste mini, bluze decoltate de zici ca sunt in calduri iarna.E important sa fii tu insuti ca asta e ceea ce conteaza pana la urma.Nici mie nu-mi plac fustele, rochiile, dar asta nu inseamna ca nu sunt feminina.Degeaba ma imbrac cu vor alte persoane daca eu nu ma simt confortabil.Asa ca pune undeva ceea ce comenteaza prietenii.Trebuie sa te accepte asa cum esti, daca nu e problema lor, inseamna ca nu stiu sa aprecieze o persoana, vorba aia,, aparentele inseala''.
Buna!
Tu nu ai nici o problema. A fi feminina inseamna de fapt sa dai dovada de sensibilitate si finete, sa fi ceva mai gratioasa si sa nu mergi ca si baietii, cracanati si dezordonati. Voi, alea "baietoase" sunteti doar niste fete carora nu le place sa aiba fite si capricii. Nu este nimic rau in asta si ar trebui sa fii mandra. Unora le plac fetele baietoase, de genul tau. Sfatul meu este sa fii tu insati si sa nu bagi in seama ce spun ceilalti.