| Cerasela18 a întrebat:

eu de felul meu nu imi plac copii.dar de 2 zile tot visez ca sunt insarcinata si trebuie sa nasc..si de la visele astea cred ca vrea un copil..am 17 ani si parinti, bunicii chiar nu ar fi de acord.dar asta simt ca vreau.Sunt inca la liceu stiu ca e prea de vreme dar nu stiu ce fac. dati-mi va rog un sfat

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Ar trebui sa nu te mai gandesti atat de mult la visele de acest fel, fiindca sunt doar vise. Probabil visezi asta fiindca ti-a ramas in subconstient vreo imagine sau vreun gand in acest sens, fara ca tu sa-ti dai seama (doar de aia ii spune subconstient). Nu cred niste vise iti pot influenta preferintele, fiindca una este realitatea din visa si alta este cea fizica. Oricum, incearca sa iti iei gandul de la asta pentru o vreme. Iti vei da seama daca iti doresti sau nu copii atunci cand "gandesti la rece", adica dupa ce inceteaza visele acestea.

4 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Sunt doar vise, poate te-au influentat si de asta crezi ca vrei. Dar de ce sa vrei un copil fiind atat de mica happy?

| Cerasela18 explică (pentru dulcykaLy):

Habar n-am simt nevoia sa-l am

| dulcykaLy a răspuns (pentru Cerasela18):

Incearca sa nu te mai gandesti la chestia asta.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Daca visezi copii nu e bine deloc pentru ca semnifica certuri mari, dar de sarcina nu stiu.