| divinuu a întrebat:

eu de obicei port tricouri si maieuri mai decoltate.asta e.asa imi plac mie. Dar astazi o colega mi-a spus ceva de gen."esti la scoala nu pe centura", iar eu i-am zis.: adica ce vrei sa zici? arat eu ca o t*arfa de pe centura?, Iar ea: nu, arati ca o curva de pe centura.Aici intervine cineva de la care chiar nu ma asteptam sa faca asta...In fine am contrazis-o si i-am spus sa isi vada de treaba ei ca nu i-a cerut nimeni parerea.si am incheiat cu: "eu nu arat ca o c*rva, dar ceea ce crezi u despre mine e egal cu 0.Prietena mea"cea mai buna" (cica). a aprobat-o si a zis: Ba da arati si estistraight face.
Nu stiu cum a putut sa zica asta(e total o aberatie), nu consider ca daca porti decolteu esti curva.Sunt sigura ca zilele viitoare se va de pe langa mine sa isi ceara scuze, ca o sa bage replici de gen: hai fata ca am zis si eu asa, scuze scuze scuze. Ce sa fac? Sa continui relatia de prietenie cu ea? Totusi nu mi s-a parut normal sa faca asa. m-am simtit foarte prost

6 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

Eu una sincer nu as mai ierta`o dupa ce ma face curva in fata.Acum depinde si de cat timp sunteti prietene si a cata oara e cand face chestii d`astea.

Si poate nici tu nu ar trebui sa porti tricouri decoltate la scoala.happy

Oricum succes

| madycumada a răspuns:

Aceasta nu este prietena ta! Nu ii baga in seama pe ceilalti.Imbracate asa cum te simti tu binewinking

| Special_girl a răspuns:

Eu nu as continua o astfel de relatie, pentru ca asta nu e prietenie.

| YOLO3e333 a răspuns:

Poate era geloasa pe tine, poate nu era tricoul, poate avea nervi si trebuia sa se descare.Totusi nu cred ca este indicat sa iti dea lumea sfaturi in legatura cu intrebarea ta deoarece tu decizi nu noi.

| LauraSpataru a răspuns:

Categoric NU iti e prietena. Daca ea chiar credea asa ceva despre tine, putea sa ti-o spuna in particular, in discutiile dintre voi (si intr-un mod mai delicat, nu sa te faca curva), nu in gura mare, de fata cu toate celelalte persoane.

| lorrr a răspuns:

Sfatu` meu e sa o bagi p unde a iesit si sa iti faci alte prietene care nu te jignesc
sincera sa fiu daca as fi fost in locu` tau as fi luat-o la pumni dar sa consideram ca sunt eu mai violenta