| gnagster a întrebat:

Buna eu eram un baiat care isi putea gasi o prietena foarte usor dar dintr-o data au nceput sa imi apara cosurile...si nu a fost la fel de usor... ce ar trebui sa fac sa scap de ee fara foarte mult chin va rog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

toata lumea are cosuri...eu am avut si mi-au trecut repede pentru ca nu le-am mai facut nimic...nu m-am atins de ele!

by zu

| lolly_3072 a răspuns:

Ce fac eu ca sa scap de cosuri.Banuiesc ca ai si puncte negre. pai ma spal cu nivea young cleen deeper si ajuta in fiecare dimineata si mai imi fac cateodata una din mastile asteahttp://www.pravaliata.ro/......at.html.si ar mai trebui sa stii ce fel de ten ai gras, mixt, normal sau uscat, in cazul tau doar gras sau mixt.si cauta pe google ceva de genul trucuri pentru un ten de invidiat sau ten gras sau mixt.succes.:*:*:si nu iti pierde increderea in tine

| EUSIATIT a răspuns:

Ce virsta ai? esti la pubertate nu? mai asteapta ceva vreme sa ti treaca. poti sa ti dai si cu... ca nu o sa ti treaca

| DMV a răspuns:

Nu cosurile sunt cauza ca esti nefericit pe plan sentimental. Tu acum cauti sa motivezi nesiguranta de sine in fata unei fete. Daca vrei sa ai mai mult succes la fete, nu mai cauta sa-ti pui singur piedica cautand motive pentru fata cu care vorbesti sa te respinga si nu mai sta cautand rezolvari la probleme inexistente pe internet. Calculatorul nu o sa-ti aduca mai multe fete, poate niste id-uri ale unor persoane pe care n-o sa le cunosti in veci. In schimb iesi din casa, iesi in parc, iesi oriunde sunt fete si vorbeste cu ele. Si sa te bucuri mai tare cand o fata cu care vorbesti te va respinge decat atunci cand vei ajunge sa saruti pe alta. Cu cat mai multe fete te vor respinge, cu atat e mai bine pentru ca iti dai seama mai repede de greselile care le faci, capeti mai repede incredere in sine vorbind cu multa lume si castigi experienta. Cand ai o victorie la cucerit nu castigi la varsta ta decat experienta sarutului.
Asa ca iesi din casa si "enerveaza" cat mai multe fete.

| andreig a răspuns:

Du-te la un salon de cosmetica si sa ceri un tratament pentru fata! Respectiva care o sa-ti faca tratementul ai sa vezi ca o sa stoarca toate cosurile si toate punctele negre de pe fata, o sa-ti de`a cu o solutie, o sa-ti puna vreo 3 masti, o sa te electrocuteze putin cu un aparat special cu raze, o sa te puna la ultraviolete...multe,insa punctele negre care o sa fie nu o lase semne ...cosurile vor forma o coaja care va pica singura dupa 3-4 zile si ai sa vezi ca locul o sa ramana curat... dupa o saptamana ai sa vezi ca o sa ai o piele frumoasa fara nici un pic de cos, pentru multe luni (pe mine ma tine cam 4 luni pana imi apare un cos) si in timp dupa cateva tratamente nu o sa-ti mai apara deloc pentru ca sebumul se va reduce.Succes iti doresc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-ti Clearasil 3 in 1, citeste la instructiuni cum se foloseste. Ai rabdare cu ele, nu le bazai, trec ele de la sine daca te tii de tratament. Daca vezi ca nicicum nu merge, incearca la o cosmeticiana, sa-ti dea ceva solutie, sau intreaba-ti un amic de incredere care a avut, cum a scapat de ele.Succes big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mananci alimente organice pentru a scapa de grasimile din corp si sa te speli foarte des pe fata daca poti cu sapun