| Edda23 a întrebat:

Eu fac naveta la scoala, iar in autobuz mai sunt care vin si din alt oras, iar zilele trecute m-am asezat langa un tip pentru ca era singurul loc liber. Dupa un timp el ma intreaba ceva, nu am inteles iar el zice:"vreau sa stiu cum te cheama.sau trebuie "(nu mai stiu exact). Atunci mi-a intins mana si am facut cunostiinta. A mai zis ca na a trecut atata timp de cand mergem cu acelasi autobuz(cam 1 an cred) si mai zicea ca nu stia ce sa faca era ingandurat.Ideea e ca el e mai mare fata de mine cu cativa ani (eu am 18, el nu stiu cat are dar cred ca peste 21). Asa arata bine si nu pare smecher sa ceva de genul(dar cine stie aparentele inseala). De ce credeti ca facut asta? Adica eu una niciodata nu l-am privit insistent sau ceva de genul, nici nu il observam, cat despre el cam la fel facea. Data viitore cand ne intalnim sa il salut sau sa ma fac ca nu il vad? P. S :nu am niciun interes ca sa il am ca iubit sau mai stiu eu pentru ca e mai mare ca mine si nu are nici facultate[laughing].

5 răspunsuri:
| AnaLO a răspuns:

Probabil ca baiatul a incercat sa scoata ceva de la tine si fi sigura ca baietii din ziua de astazi sunt foarte smecheri si profita de orice ocazie...da eu cred ca sigur vrea ceva de la tinehappy

Răspuns utilizator avertizat
| smile a răspuns:

Buna Ela! Pai eu daca as fi in locul tau l-as saluta. Daca il saluti nu inseamna neaparat ca il placi sau ca ii dai apropouri ca ai vrea ceva cu el.Este posibil sa te fi bagat in seama pentru ca este mai prietenos din fire.

| YoNuT_4886 a răspuns:

Ce pot spune eu si ce am inteles, se pare ca acest tip e interesat de personalitatea ta, vrea sa te cunoasca.din moment ce face primul pas pentru a te cunoaste.Iar varsta nu e o problmea.In a cunoaste pe cineva varsta nu e o bariera, Sti ca este o vorba " Mai intai de toate invata sa mergi, apoi sa alergi" se pare ca el asta a facut a incercat sa te cunoasca inainte de ati arata ce simte. Din Moment ce timp de 1 an de zile va vedeti consecutiv in acelasi autobuz e ceva normal sentimentele le ai fara sa vrei, se nasc din ganduri si dorinte.Nu e nevoie sa te faci ca nu il vezi sau sa nu il saluti poate tipulrespectiv doreste doar sa te cunoasca mai bine poate doreste doar o prietenie.Acorda-i sansa sa va cunoasteti iar in acelasi timp fi atenta la gesturile lui, la absolut ceea ce face.Si cu timpul il vei cunoaste si vei sti ce doreste si ce nu, apoi atunci tu ai decizia de al accepta ca amic sau mai mult de atat.Hai ca se poate.Succes!

| ArcAnna a răspuns:

Sincer? DE CE AI RATAT OCAZIAAAAAAA! eu nu il lasam asa usor.cu atat mai mult cu cat nu ai insistat si el a venit la tine.asta poate fi inceputul unei povesti frumoase de iubire happy