Probabil ca baiatul a incercat sa scoata ceva de la tine si fi sigura ca baietii din ziua de astazi sunt foarte smecheri si profita de orice ocazie...da eu cred ca sigur vrea ceva de la tine
Buna Ela! Pai eu daca as fi in locul tau l-as saluta. Daca il saluti nu inseamna neaparat ca il placi sau ca ii dai apropouri ca ai vrea ceva cu el.Este posibil sa te fi bagat in seama pentru ca este mai prietenos din fire.
Ce pot spune eu si ce am inteles, se pare ca acest tip e interesat de personalitatea ta, vrea sa te cunoasca.din moment ce face primul pas pentru a te cunoaste.Iar varsta nu e o problmea.In a cunoaste pe cineva varsta nu e o bariera, Sti ca este o vorba " Mai intai de toate invata sa mergi, apoi sa alergi" se pare ca el asta a facut a incercat sa te cunoasca inainte de ati arata ce simte. Din Moment ce timp de 1 an de zile va vedeti consecutiv in acelasi autobuz e ceva normal sentimentele le ai fara sa vrei, se nasc din ganduri si dorinte.Nu e nevoie sa te faci ca nu il vezi sau sa nu il saluti poate tipulrespectiv doreste doar sa te cunoasca mai bine poate doreste doar o prietenie.Acorda-i sansa sa va cunoasteti iar in acelasi timp fi atenta la gesturile lui, la absolut ceea ce face.Si cu timpul il vei cunoaste si vei sti ce doreste si ce nu, apoi atunci tu ai decizia de al accepta ca amic sau mai mult de atat.Hai ca se poate.Succes!
Sincer? DE CE AI RATAT OCAZIAAAAAAA! eu nu il lasam asa usor.cu atat mai mult cu cat nu ai insistat si el a venit la tine.asta poate fi inceputul unei povesti frumoase de iubire