| Edda23 a întrebat:

Eu fac naveta la scoala, iar in autobuz mai sunt care vin si din alt oras, iar zilele trecute m-am asezat langa un tip pentru ca era singurul loc liber. Dupa un timp el ma intreaba ceva, nu am inteles iar el zice:"vreau sa stiu cum te cheama.sau trebuie "(nu mai stiu exact). Atunci mi-a intins mana si am facut cunostiinta. A mai zis ca na a trecut atata timp de cand mergem cu acelasi autobuz(cam 1 an cred) si mai zicea ca nu stia ce sa faca era ingandurat.Ideea e ca el e mai mare fata de mine cu cativa ani (eu am 18, el nu stiu cat are dar cred ca peste 21). Asa arata bine si nu pare smecher sa ceva de genul(dar cine stie aparentele inseala). De ce credeti ca facut asta? Adica eu una niciodata nu l-am privit insistent sau ceva de genul, nici nu il observam, cat despre el cam la fel facea. Data viitore cand ne intalnim sa il salut sau sa ma fac ca nu il vad? P. S :nu am niciun interes ca sa il am ca iubit sau mai stiu eu pentru ca e mai mare ca mine si nu are nici facultate[laughing)]

1 răspuns:
| AndaAndutZa20 a răspuns:

Pai ar fi mi placut sa il salutitongue...pentru ca stii u se zice ca "cei care nu se atrag se apropie" :X.tongue