| MaNumescCumDoresc a întrebat:

Eu il urasc pe Michael Jacson si pur si simplu mi-e sila sa ma uit la el! Ati mai intalnit situatii de acest gen?

Răspuns Câştigător
| Juleuuss a răspuns:

Și eu am scârbă față de moaca lu Michael Jackson.

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fiecare cu parerea lui, mie mi-a fost chiar drag

| raisa1993maria a răspuns:

Si ce ne spui noua? e fix problema ta

| Spitz10 a răspuns:

Hei hei hei.Sti ceva? Poate ca daca aveai un trecut ca al lui cand era mic, cu batai de la taicaso, poate ca nu mai puneai intrebarea asta idioata.Gadestete ca de omul ala de care tie iti e sila, ridica mi de oameni numa la 9 ani.Si tu la 9 ani te jucai cu puta in nisip.O ajutat atatea orfelinata cand tu cu bani aia ii stricai cu curve beutura si droguri.acaum poti sa iti bati joc de cineva care iti este superior in TOATE punctele de vedere? RETARDATULE!

| MaNumescCumDoresc explică (pentru Spitz10):

Retardata ii mama ta ba handicapatule! Daca nu iti convine nu trebuia sa raspunzi.

| Spitz10 a răspuns (pentru MaNumescCumDoresc):

Ba tu chiar vrei sa te iau la pumni? Ai grija cum vorbesti cu mine ca de iti dau o talpa in gura te apuca sughitu.

| MaNumescCumDoresc explică (pentru Spitz10):

OK,hai ca ma intoxici cu aer de NEom! Servus copchile.

| danielagalati a răspuns:

Fiecare cu ce-i place

| fadnox a răspuns:

Nu ascult MJ neaparat, dar nu-l urasc, cum zici tu
chestii de genu' asta am vazut, mai degraba, la Axl Rose

| Maomau a răspuns:

Da si mie mi-e sila cand ma uit la un asemenea maimutoi care isi face de ras specia!

Răspuns utilizator avertizat
| mickidutza a răspuns:

Mda....si mi mi se intampla, dar nu cu m.j. ci cu cel de la gangnam style! sa-l ia naiba! si mai am multi oameni de astia si in oras la mine! laughing

| adutza1999 a răspuns:

Da chiar si eu il urasc pe michael jacson pur si simplu nu-mi place ce sa-i faci

Întrebări similare