Nu stiu ce legatura are chestia cu parul si inaltimea cu rivalitatea! e foarte usor sa o "invingi" prin propriile tale forte, fiind tu insati! Cu siguranta ai cateva calitati sau talente in plus fata de ea! foloseste-le! Poate stii sa canti mai bine ca ea, poate stii sa pictezi, sa dansezi, sau poate pur si simplu spui niste glume bestiale! In plus, trebuie sa fii sigura pe tine.
Si eu iti dau un sfat: Nu te mai agita atat! Tu ai prietenii tai, si nu cred ca ar trebui sa pui atat la suflet relatia cu fata asta! Fii calma, cool, si cu siguranta vei reusi! Succes:*
Incearca sa fii intodeauna cu pas inaintea ei daca auzi ca vrea sa faca cea tu o vei face inainte ei si daca este nevoie inra intr-un grup mai popular ca al ei si fa misto de ea cat poti de mult nu recunoaste ca esti enervata la culme pentru ca ea e la del ca tine. Asta e un mod de abordare a situatiei poti sa te dai prietena cu ea sivei sti foarte bine ce miscare ar pute face.
Mergi întotdeauna cu fruntea sus, nu te uita la ea când mergi pe lângă ea şi uită.te înainte.Nu o bârfi, doar când treci pe lângă ea cu spatele drept să te uiţi puţin cu dispreţ şi să le spui fetelor cu care eşti ce patetică şi să aveţi un râs ironic.Fă.te plăcută de mai mulţi băieţi decât ea, îi trezeşti invidie.Nu părea nici o piţzipoancă. Puţin gloss şi rimel vine frumos pe faţa orcărei fete.Să îţi simtă dispreţul de la depărtare, zâmbeşte.i când se uită urât la tine.Se va enerva şi mai tare. Sper să îţi fie de folos sfaturile mele! P.s... poţi deveni foarte populară dacă ai potenţial.
Practic voi nu sunteti rivale...nu va suportati.Incearca sa ii spui ca v-a ajuns atata rivalitate cerei tu scuze ca sti vorba aia ''Desteptul cedeaza primul''.Fa tu primul pas...:d Bafta
Pai daca esti la scoala cu ea incearca sa faci ca aceasta ura si invidie sa devina constructoare.adica sa inveti mai bine si sa ai note mai bune ca ea.aceasta va demonstra tuturor ca esti superioara si ca inteligenta dar si ca aspect!
gabriela1hdbl întreabă: