Eu nu sunt in clasa a 8-a (ci a 7-a) dar cred ca e super tare, o sa aveti banchet o sa faceti poze de grup sa ai amintire, cat despre examene multa tensiune/presiune trebuie doar sa inveti lectie de lecti si sa le repeti pe cele din urma, sa te concentrezi anul asta cel mai mult la ceea ce spune profesoara si nu vei avea probleme la examen.Sigur...emotiile tot exista dar sper sa le treci pe toate cu brio bafta si poate imi psui si mie ucm e in a 8-a :d
Clasa a8a, e destul de usoara, sunt lectii finale, si termini repede cu ele.
Colegilor poate o sa le duci lipa(eu chiar ma bucur ca am scapat de unii)
Si testul, pai o sa ai emotii doar prima data la primul test, apoi, la al 2 lea, o sa fi linistita.
La romana, mie unul mi s-a parut extrem de usor, si cu o mica pregatire am reusit sa iau o nota buna, insa la mate a fost mai greu. La examenele de cls a 8 a sa nu-ti fie frica, sunt cat de cat usoare, tu pastreaza-ti frica pentru bacalaureat, ca acolo e greu...
Pai mie clasa a 8-a mi s`a parut ca a trecut repede ...bine cu exceptia examenelor.si mie imi era frica, dar totul o sa fie bine o sa vezi. Bafta!
Buna, au acum trec in clasa a 10-ea. pentru mine clasa a opta a fost una interesanta, pentru ca este ultimul an de la gimnaziu, atunci trebuie sa iei deciziile pentru liceu si asa mai departe, in privinta examenelor, important este sa inveti, inteleg ca nu iti este totuna, da rgandeste-te cati au trecut de clasa asta, asa ca sigur vei trece si tu cu bine, in privinta prietenilor profita de acest ultim an cand veti fi un colectiv, pentru ca la liceu vor aparea alti colegi, care poate la randul lor tot te vor enerva cateodata, dar in viata sunt bune si schimbarile uneori. imoprtant este sa ai incredere ca vei trece cu bine si peste asta. eu iti urez mult noroc!
Buna, sweet! Cred ca faci o micutsa confuzie intre ultimul an de scoala (clasa a12a) si ultimul an de generala (clasa a 8a). Eu tocmai am terminat cls a 8a si trebuie sa recunosc ca am fost stresata degeaba. Clasa a 8a e o clasa ca oricare alta, cu teze, lucrari, ascultari, doar ca la sfarsitul anului sunteti verificati din toata materia de romana si mate din 5-8, iar daca te-am pregatit in toti acesti ani si nu te-ai dus la scoala ca n-ai unde sa te duci, o sa fie bine. Apoi gandeste-te putin ca, ''dupa fapta vine si rasplata'': banchetul de cls a 8a. eu iti urez succes maxim si cat mai putin stres.
P.S.: nu te lasa asa usor influentata de colegi, profesori, parinti cum am facut eu : vezi ca ai examen, vezi ca ai examen toata ziua. OK?
te pup!:*:*
Bună.
Cum au reușit ceilalți, trebuie să reușești și tu!
Mult succes.
pa, pa.
Pai nici banchetul no sa-mi prea placa pentru ca eu de mica n-am suportat fustele, machajul, etc si nu-s chiar genul party girl...
anonim_4396 întreabă: