| MaRyUkK a întrebat:

Buna eu m-am certat cu o prietena si ea mi-a sps pe mess ca maine tatal ei va veni din italia, si eu i-am sps sa numai zica asta pentru ca doare pentru ca mama mea nu va mai veni in tara decat la vara cealalta si ea a zis: si ce chiar de asta spun asta ca vreau sa te fac geloasa.Nu cred ca e o prietena buna ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mov10 a răspuns:

Eu zic so o dai drek pentru ca cineva care te face sa suferi nu e prieten cu tine si nici nu erita atentie din partea ta /sa nu crezi cas pre dura iti zic din proprie experienta ori e prieten cu tine si va intelegeti bine ori nu

3 răspunsuri:
| Criss96 a răspuns:

Sh mama mea vine vara cealaltacrying dar in leg cu prietena ta... poate nu iti e prietena de fapt sh doar se foloseste d tine sau vrea sa te enerveze...stiu ca doare ca mama ta nu e langa tine si eu trec prin asta

| Ozanaf a răspuns:

Pai nu ar trebui sa pui la suflet cuvintele ele rautacioase. Mai bine incearca sa o lasi sa isi vada de treburile ei. Tu nu iti face griji, mama ta se va intoarce important este faptul ca ea te iubeste.

| Milly_1487 a răspuns:

Nu iti este cu siguranta prietenawinking. Este o nesimtita daca iti face asa doar ca sa te enerveze :*