| sweety15 a întrebat:

eu m-am despartit de prietenul meu ieri. din cauza unei fete. il iubeam foarte mult si inca il iubesc nici nu stiu ce sa fac sa uit de el. orice incerc sa fac tot la el imi sare gandul. si imi este foarte dor de el. ce pot sa fac cum pot sa uit de el?

7 răspunsuri:
| teonamaria a răspuns:

Nu poti uita atat de repede... dar poti incerca.intai arunca tot ce ai primit de la el, sterge pozele cu el. apoi gandeste-te ca nu te merita. te-a lasat pentru alta.iesi in oras cu fetele.mananca ciocolata te vei simti mai bine...si nu sta singura! e esential pentru ca daca ai ramas singura in camere te gandesti doar la el.mai bine iesi si plimba catelul.happy si nu uita orice lucru trece si vin vremuri bune, chiar daca la inceput pare ceva imposibil.

| Razvan a răspuns:

Adica te-a inselat cu respectiva?raised eyebrows
Daca da, uita-l ca nu te merita.Normal ca inca il mai iubesti e recenta despartirea deci e ceva normal sa zici ca il mai iubesti, dar trebuie sa incepi sa il uiti.Trebuie sa vrei asta cu adevarat, sa ai o vointa puternica.Lumea nu se termina cu el si cu niciun alt baiat de care te vei desparti.Mereu va fi ceva sau cineva care te va face sa zambesti indiferent de cat de greu iti este. Fa lucruri care iti plac si evita locurile sau lucrurile care iti amintesc de elhee hee

| georgiana a răspuns:

Stai cat mai departe de el si nu ceda usor rugamintilor daca te-a inselat, sau mai bine zis afla-i motivele, totusi ar trebui sa purtatio discutie serioasa(daca nu ati avut-o deja.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite...iti sugerez ceva. Ia o foaie de hartie si imparteo in doua coloane.Scrie calitatile si defectele( ex) iubitului tau si la urma le compari.Pe urma vezi exact cat e de grav ceea ce a facut si iei decizie

| sweetgirl08 a răspuns:

Prietena mea e in aceeashi situatsie.
nu trebuie satsi aminteshty de el, nu vorbi cu el, inkipuietsi ca nu exista. poti sa te duci la psiholog, o sa te ajute precis

| sweety15 explică:

Il visez non stop si azi de dimineata m-am trezit plangand! nu mai pot ma doare sufletul. nu am nici o idee iar eu am incercat sa vorbesc cu prietenele mele si ele imi zic de fiecare data : Nu mai plange fata ca nu merita e un bou eu stiam ca o sa te insele! asa ca nu mai fii proasta! si in plus nu mai stiu ce sa fac cand imi vad colega ca se distreaza cu prietenul ei innebunesc

| Alexandra_1264 a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa arunci neaparat tot ce ai primit si tot ce`ti aminteste de el.iti va parerea rau si vei incepe sa le recuperezi din cosul de gunoi.lasand la o parte faptul ca v-ati despartit cu siguranta ati petrecut momente frumoase impreuna de aceea trebuie doar sa-ti impui sa-l mai vezi ca pe ceea ce era inainte.asta nu se intampla cat ai pocni din degete. timpul le rezova pe toate.ai doar rabdare.iti trebuie si putin orgoliu pentru asta.stiu ca vorbesc de parca n`as fi trecut nici o data prin asa ceva. dar, de fiecare data cand mi se intampla asta aleg ceea ce imi face prezentul si viitorul mai usor.Ai grija de tine:*