Problema adevarata este la gramatica, dar nu asta voi comenta. Imi e clar ca tu ai vrut doar sa te descarci, sa iti "usurezi" sufletul si ai scris acest mic (si plin de greseli) roman. Cred ca multe femei sunt puse in situatia ta, ideea e ca baiatul ar fi trebuit sa se impuna in fata mamei sale (O fi ea mama lui, dar in pat cu tine doarme). Du-te spune-i in fata batranei ca nu are dreptul sa-ti controleze viata, consider ca iubitul tau ar trebui sa te sustina, daca nu o face, posibil sa nu te merite. Nu renunta la ziua de nastere, distreaza-te, e pierderea lui (cum sa nu fi langa iubita ta de ziua ei? Inteleg daca nu se putea chiar de loc). Distractie placuta si la multi ani.
Multumesc mult! si scuze de greseliile gramaticale!
Nu e problema, inteleg. Imi cer scuze, nu am intentionat sa te jignesc sau ceva. Succes.
Inteleg,nici nu m-a afectat cu nimic raspunsul tau da dupa cum ai zis si tu am vrut sa ma descarc ''sufleteste'' acuma important e ca mi-ai raspuns si ti-am dat funda de merit!
Personal, cred ca mai bine te descarcai in fata iubitului ori, de ce nu, a soacrei, poate s-ar fi schimbat ceva sau ar fi priceput. Multumesc pentru funda. O zi frumoasa.
Nici vorba el degeaba are peste 30+ ani ca tot dupa fusta mamei ei si nu vreau sa ma imbolnavesc din cauza lor si ar plange daca i-as spune cv cum face de obicei si cat despre ea nici nu mai vb ma scoate afara si el nu va comenta nimic parca vad.
Intrebarea am cautat-o dar nu am gasit-o. Nu renunta la gratarul facut in familie. La multi ani!
Multumesc si tie de raspuns succes!
Http://rochiipantofisivintage.blogspot.ro
postari noi (aproape) zilnic!
te astept cu drag!
:*