| anonim_2270 a întrebat:

eu ma dau cu fond de ten la varsta de 13 ani! ma imbatraneste fondul de ten?

9 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Chiar visezi sa-ti distrugi tenul? Acum nu ai nicio problema, dar atunci cand iti va fi lumea mai draga (ex: terminarea liceului, prima zi la facultate) o sa ai un ten care ar trebui ascuns cu o masca. happy

| Ceva ciudat. a răspuns:

Deocamdata nu o sa se observe dar mai incolo o sa ti se "gaureasca" fata.Eu cunost cateva fete care au patit chestia asta.

| Anecherry a răspuns:

Bineintes ca da, si nu numai fondul de ten. orice produs care contine chimicale si alte bazaconii dauneaza pielii, chiar daca efectele sunt pe termen lung.

| Symona a răspuns:

Buna...Fondul de ten nu te imbatraneste foate rau ci mai mult cremele de fata, deci poti sa te dai cu fond de ten dar dar mai ocazionalwinking

| cosima11 a răspuns:

Ce prostie faaci. u la 13 ani cred ca ` ai tenul finutz si fara cosuri sau pete.nu te prosti sa t edai de pe acum cu fond de ten ca dupa aia o sa iti para rau. daca tot vrei ca tenul tau sa arate impecabil, poti folosi crema "Lapte Doina"... e super buna.eu folosesc si unu am niciun punctulettongue

| georgi1897 a răspuns:

Mai. eu zic sa lasi fondul de ten deoparte acum, daca acum pui fond de ten pe fata la 40-50 de ani ce o sa faci? eu zic ca ar fi OK sa fi naturala happy. eventual putin rimel si un glos de buze / balsam.
bafta :*

| Nişka a răspuns:

Acum nu se vad efectele ci mai tarziu peste cativa ani.Eu cred ca la 13 ani nu ai nevoie de fond de ten in cel mai bun caz doar de putin fard de ploape sa de culoare ochilor, eu zic ca e de ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea mica. De ce te dai cu fond de ten? Ai sa tanjesti dupa tenul de la 13 ani peste ceva timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu folosesti prea des si mult, nu te"imbatraneste", insa ar fi fost mai bine sa nu-l folosesti lasa mai tarziu cand vei fi mai mare, eu dupa 18 ani am inceput sa folosesc fondul de ten, fiindca nu ma machiez si fondul de ten il folosesc doar dimineata pentru a acoperi cearcanele care sunt foarte vizibile din cauza oboselii.