| connectedbylight a întrebat:

Buna, eu ma duc la sala si prin sept i-am dat follow unui baiat care mai venea pe acolo. Peste ceva timp, facea la un aparat un aveam nevoie sa fac si eu, asa ca m-am dus sa l intreb cate serii mai are, iar el mi-a spus ca pot face in pauza lui. M a ajutat la fiecare serie sa pun discurile cu greutate si zambea de fiecare data. Dupa ce am term a venit la mine si am început sa vorbim. La ceva timp, a început sa mi răspundă pe insta la notite, dar prima am fost eu care a initiat conv. Conv nu erau foarte lungi in majoritatea timpului(nu am vorbit constat, max 3 4 conv si alea scurte) I mean eu puneam întrebările si el imi răspundea, dar nu sec. Prin dec iar ne am întâlnit la sala si a venit la mine, m-a salutat, si am vorbit mai mult ca de obicei, dar vorbea f repede si niciodata nu se uita la mine. Toate bune si frms, peste cateva zile i am rasp la un story si nu mi-a mai rasp înapoi. Recent, cand a venit la sala nu mai m-a salutat si de fiecare data cand trece pe lângă mine sta cu capul in jos. Ieri am văzut ca a dat si unfollow pe insta.
Oare a avut vreo intenție sau doar a vrut sa se joace cu mine in sens emoțional?

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Poate a vrut sa vadă ce și cum e și si-a dat seama ca nu ești ce vrea ca prietenă sau orice

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

A avut o intentie.
Dar s-a razgandit cand si-a dat seama ca esti minora
https://www.tpu.ro/......arintilor/

| darrio2007 a răspuns:

Ar fi vrut dar are pe altcineva.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru connectedbylight):

S-a terminat perioada de curtare.
Treci mai departe.

| LovelyGirl4u a răspuns:

De ce nu îl întrebi?