| Mariagiulia200 a întrebat:

Bună! Eu mă stresez foarte mult pentru note, mai ales pentru media de la sfârșit.Sunt importante notele în viitor? Acum trec în clasa a 10 a, până acum am terminat cu media 10 în fiecare an, iar clasa a 9 a am terminat-o cu media 9.53

6 răspunsuri:
| alibaba99 a răspuns:

Felicitari. Este foarte bine ca ai un tel si il urmezi, lucru care te va invata sa te pregatesti pentru viata. Acum, ce sa zic, nu am fost un elev de nota 10, asa ca nu percep stresul de care vorbesti tu, insa ar trebui sa poti lupta pentru note cu cat mai putin stres. Acum nu e un capat de tara daca in loc de 9.53 iei 9.40. Important este sa fii in top si sa nu te lasi niciodata, sa dai maxim.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cand o sa termini liceul o sa primesti o foaie matricola cu toate mediile din liceu dar crede-ma ca nimeni niciodata nu o sa se uite pe ea. Se uita doar la ce scrie pe diploma de bac, de multe ori nici pe aia. Nu te stresa pentru note, liceul e doar pentru cultura generala, invata pentru tine nu pentru note. Nici sa o tii numai in 5 dar nici sa iti pierzi timpul sa inveti pentru 10. Poate doar daca vrei sa iei bursa, asta e altceva

| MistarGoGu a răspuns:

NU! Chestii relative date de niște oameni *( profesori ) după criterii de ei știute!
Doar dacă vrei mortis pe la Harvard, Sorbona sau Oxford!
Dacă NU ai observat cei cu note mari ajung angajații celor cu 5 sau 6 dar care au aptitudini sociale *( Școala vieții, ) papagal = aptitudini de vânzare-negociere cele mai BINE plătite în orice companie din lumea asta!
Dacă vrei o cariera în avocatura, medicina sau cercetare atunci o.k invata pentru medii de + 10!
Bafta!

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Cei mai frumosi ani de liceu sunt cei din clasa a 10, nu e problema ca ramai repetenta!

| Violleta2022 a răspuns:

Da, notele si in special mediile foarte mari, sunt extrem de importante, fiindca de ele depinde viitorul tau la un liceu bun, la BAC, la o facultate buna samd.

| romeo78 a răspuns:

Stresul pentru note, scurtează drumul spre cabinetul de psihiatrie și nu glumesc!
Legea învățământului din România, modificată de mii de ori în 27 de ani, este la bază o lege de sorginte sovietică, apărută cu mai bine de 65 de ani în urmă, dacă nu greșesc!
Ori, atunci, așa s-a decis să fie notele sfinte, elevul să învețe pe dinafară, să nu gândească!
Iar, cum a spus și altcineva aici, în momentul în care te vei angaja, prima dată te întreabă dacă ai experiență și nicidecum de mediile școlare!
Pur și simplu, mediile școlare le pui în dulap și îți aduci aminte din când în când, cum ți-ai distrus copilăria pentru niște note care în viață sunt egale cu zero și nu te ajută cu absolut nimic!