Buna Salut.are...Cred ca ai bagat o prea mult in seama si se crede interesanta importanta! Ar Trebui sa o mai slabesti un pic sa o lasi in pace! Adica sa nu mai fii atit de ....nustiu cum sa ti spun..si nu mai spune ca i prietena ta cea mai buna ca nu i deloc asa! mai lasa o in pace si nu o mai baga atit de mult in seama!
1. Nu mai da inapoi si schimba placa si de asemenea poti povesti celelorlalte colege si situatia din postura ta, daca nu o faci o sa aiba doar varianta ei.
2. Totodata cand vorbesti cu celelalte fete sa nu o faci rea sau altceva ci sa le explici distant ce se intampla ca o poveste.
3. Nu iti mai cere scuze daca nu gresesti ci daca te face in fel si chip sau altele spune-i multumesc si ce este cu asta? asta va demonstra ca existi chiar daca o va supara.
4. Nu exista colege de partea ta sau de partea ei ci existi tu, iar daca personalitatea ta reuseste sa se manifeste va iesi ceva frumos numai sa o lasi.
6. Nu o mai suna sau cauta dupa scoala, spune-i ca esti ocupata cu alte activitati, sau gaseste scuze. Nu umbla cu persoanele pe care nu le agreezi ca o sa te faca sa iti creezi un sentiment de nesiguranta + timiditate
Asta insemna ca poate voia sa profite de tine, dar cineva caruia nu i-ai gresit cu nimic ( un prieten adevarat) niciodata nu va intoarce impotriva ta pe nimeni!
Si eu am aceasta problema! Cearta noastra a inceput cand a venit o noua colega in clasa, ea nu ma mai baga in seamna si atunci mi-am dat seamna ca noi nu am fost asa bune prietene! Eu ti-as sugera sa nu o mai bagi in seamna! pentru ca atuci cand tu nu o bagi in seama ea e va simti data laoparte si te va ruga sa stai si cu ea! Asta e parerea mea!