Ignora-i pe cei care te bully si se vor plictisi si retrage, ca ei fac asta ca sa se amuze pe seama ta.
In felul asta tu te faci ca nu-i vezi, nu-i auzi si ii ocolesti voit ca ei sa nu-ti mai poata face nimic.
Bullyingul se intalneste peste tot in viata, atat in realitate cat si online, chiar si aici pe forum, iar solutia omului intelept este sa IGNORI si sa mergi mai departe, ca tu ramai linistita si prostul care te hartuieste crapa de ciuda.
Nu mă intereseză să bat oamenii, eu îmi doresc să scap de probema menționată mai sus dacă oamenii aleg să își bată joc de mine e fix probema lor că sunt proștii și nu au minte să gândească suficient de bine la ce acțiuni fac și ce cuvinte adresează
Din fericire mai ai 2 ani de scoala, Ce poti sa faci?, Incearca sa le inchizi gura cand Incearca sa iti de-a bully verbal, Daca eii dau fizic in tine treaba se schimba...
Normal că se schimba, însă trebuie sa conștientizezi care e adevărata cauză din spatele acestei anxietăți.
Cel mai probabil părinții tăi sunt stricți, cel mai sigur.
Te-au facut cu anii sa te inchizi in tine de aceea nu poti sa scoti nici un cuvant, a devenit un mecanism automat sa taci in fata lor, problema e ca ca in mintea ta le crezi mai bune si le-ai pus mai presus de tine lucru care te face sa lasi capul in jos, nu sunt nici mai inteligente nici mai valoroase in societate, sfatul sa le ignori e bun dar depinde cum e facut, daca le ignori dar te simt ca ti-e frica sau esti afectata o sa continue, trebuie sa ai 0 reactie in fata lor, raspunde-le inapoi, intoare-le si tu gluma, tine capul sus si priveste-le in ochi nu-l mai baga in pamant, scapi de frica cand realizezi ca in afara de misto-uri aruncate nu au ce sa iti faca cu adevarat.
Ia de citeste si acest articol, te va ajuta sa intelegi si te va sfatuii ce sa faci in caz de bullying:
https://republica.ro/......ntimidarii
Mulțumesc, oricum îi ignor pe toți dar nu mai vreau să am acestă "frică" de oameni
anonim_4396 întreabă: