| OaNa_1163 a întrebat:

eu nu am familie si nu stiu ce sa fac mama este in italia, tata in franta si sunt si despartiti si nu stiu ce sa fac.stau cu o femeie tare rea si nohh
niste sfaturi sau pareri va rog. funda

6 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Dupa parerea mea nu e mama cine te nasste...ci aia care te creste
Parerea mea este ca ar fi bine sa te faci placuta in fata acestei femei care iti asigura hrana sh un adapost
nu am nevoie de funda ca eu vreau doar sa ajut

| MenInShadow a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... iate in gura cu fufa aia cu care zici ca stai si daca o sperii putin, vrea sa dea in tine si te aperi calumea de s-o lovesti sa vezi ce se cuminteste (exp proprie). Sau suna-i pe parintii tai si spune-le ce ti se intampla. cu care te intelegi tu mai bine. trebuie sa te ajute.

| Alexxxxxxx a răspuns:

Imi pare rau pentru tine... poti sa te duci la un camin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi tare rau pentru tine si e nasol cu plecatul prin strainatate mama sau tatal tau ar fi trebuit sa te ia cu ei nu sa te lase aici. Incearca sa vorbesti cu ei si sa le zici ce se intampla poate vine in tara unul din ei sau vine si te ia de aici

| Deiiia_7453 a răspuns:

Daca vrei lasa-mi id'ul tau si imi povestesti ce s-a intamplat in amanunt si te voi ajuta big hug

| petruclaudiu78 a răspuns:

E regretabil ca unii parinti isi lasa copiii de izbeliste, manati de convingerea ca ei de fapt fac totul pentru acestia, muncesc ca sa le asigure o viata cat mai buna si un viitor cat mai fericit. Uita insa cat de importanta este prezenta lor, mult mai importanta decat banii, mai multi sau mai putini, pe care ii trimit periodic.
Daca nu reusesti sa ii faci sa inteleaga asta, incearca sa iti gasesti cativa prieteni buni, carora poti sa le impartasesti necazurile si bucuriile tale. Chiar daca un prieten, oricat de bun ar fi, nu poate inlocui un parinte responsabil, te poate ajuta sa treci mai usor peste obstacolele, mai mici sau mai mari, care iti apar in fata.