Eheeee asa eram si eu inainte, toti imi ziceau ca sunt emo si nust ce pana la un momentdat cand m-am indragostit de un tip de la mine din scl si el a aflat dar a zis ca daca nu eram emo cica ar fi fost cu mine.De atunci m-am schimbat ...am o multime de prieteni si pe net si in realitate. Sfatul meu : Distreaza-te fat-o viata e scurta merita traita, nu lasa copilaria sa treaca asa pe langa tine, bucura-te de fiecare clipa, fa-ti iubiti cu carul si simte-te bine ...si app cu timiditatea asta ehee mori de foame, si in clasa nu ma sta retrasa, vorbeste cu prietenele tale incearca sa pari interesata de conversatiile lor si descopera simtul distractiei
Salut! :*
In primul rand trebuie sa te uiti intr-o zi cu atentie prin clasa si sa te gandesti cu ce colegi ai putea fi prietena si cu ce colegi nu! apoi ar trebui sa te alaturi unui grup de colegi din clasa ta si sa incepi sa te bagi in seama cu ei.in pauze iesi si tu pe hol, si fa-ti neaparat facebook si hi5 pune multe poze cu tine, lasa commenturi la altii si ai sa te faci remarcata in acest mod.Iti doresc mult succes! :* >
A, din cate intelegem noi (eu) nu prea le ai cu temele, deci nici cu invatatul rezulta note cam mici. Pai nimenui nu ii place sa aiba o prietena proasta (care nu isi face teme etc). Incearca sa iti faci temele (toate) si o sa vezi ca o sa ai prieteni