| EyesSad17 a întrebat:

Buna eu nu inteleg de ce si ma gandesc de acum si nu inteleg eu fiind in clasa X pe profilul real va spun sincer sunt varza la mate pur si simplu nu stiu nimic la mate si problema este ca astea foarte slabi au intrat pe profilul real si nu e normal
Ei nu sunt buni la mate si am si colege cum vine asta deci chiar nu inteleg hai excludem pe astea care sunt buni la mate si vor acolo la mate info sau la alte profi cu mate dar majoritatea nu pot intra ca si medie pe profilul uman dc eu stiu ca la mate trebuie sa fii destept nu un slab
sa va spun din ce am patit eu in anul 2010 la mate -info si credeti-ma ca s-a intrat cu media 5 ma credeti cum vine asta? si de ce? si la fel si anul 2011 tot cu medii mici au intrat
ce? profilul uman e mai greu decat cel real sa inteleg ca mate e o materie usoara si ca romana este foarte greu hai sa fim seriosi totusi suntem romani ce naiba E o mare tampenie asa consider si anormal profilurile cum ar fi designer vestimentar electromecani tehnician si nu mai stiu cum la sfarsitul clasei 12 le vor da o diploma si cum canditati sunt foarte slabi la mate fizica chimie si sunt la liceu cu mate care se dau bacu la mate asa si viitori angajatilor si de aceea ne miram ca ne merge prost toate x( x( x(
Nu stiu nu mai inteleg nimic in fine va rog un raspuns sincer si sa nu ma injurati dar sunt niste lucruri care nu mi se par normal dau funda ^^

Răspuns Câştigător
| papusica987 a răspuns:

Nu mi se pare nici mie normal ..la mine in liceu la mate info se intra cu medie mare, insa stiu licee la care sa intrat si cu 5 sau 6.
probabil nu aveau elevi prea multi si de aia au bagat.acum depinde si cum au completat alea.
daca nu te descurci la mate de ce nu te muti?

1 răspuns: