Buna! In primul rand, cati ani ai? I ai spus mamei tale ca nu poti sa mai rezisti unui asemenea tratament din partea ei? Ai vorbit calm cu ea? In locul tau, m as duce la ea, i as spune sa stea confortabil jos si sa mi priveasca vanataile si urmele actiunilor ei si sa o intreb daca se simte mai bine dupa ce a facut toate astea, daca fiind eu sacul ei de box, problemele s au rezolvat.
Daca totusi nu se poate ajunge la un consens, mergi la bunici, la rude undeva o perioada. Poate isi mai revine.
Nu ma bate mereu, dar totusi mai imi da cate una cand spune ca nu ascut de ea. Azi am venit dupa 2 zile de la matusa mea am inceput o cearta si mi-a facut o vanataie rosie pe spatele ochiului.
Am 11 ani
Nu imi face nimic asa dramatic, imi da cand ne certam un pic mai zdravan imi da o data un papuc dar nu cu putere, acum e singura data cand mi-a facut vanataia acea, dar nu put spune ca sunt neagra pe pleoapa sa mai jos
Cand este intr-un moment in care e bine dispusă vorbește cu ea despre cum te simți. Nu o acuza, dar explica-i sentimentele tale. Dar vorbește frumos. Un raspuns blând îndepărtează furia.