Nu ii zici nimic.
Daca te place si el, vine la tine sa vorbiti. Daca nu, te ignora.
"vine si ma intreaba daca il plac ca asa i-a zis o colega de a mea, iar eu zic nu!"
El practic nu a ignorato deloc căci s-a dus la ea să o întrebe, că dacă nu îl interesa nu își mai pierdea timpul. Ea a zis că nu și de aceea el după a reacționat așa.
Tu nu ai înțeles ce ți-am spus. Cred că am dat foarte clar de înțeles că după ce ea i-a zis că nu îl place el poate fi în mai multe moduri și chiar nu are de ce să mai dea vreun semn. Am zis că așa cum zici ca el să dea semn, poate și ea să facă la fel și e mult mai bine ca ea să facă asta după ce l-a respins. Ai înțeles acum?
1) O fi mai timid
2) Nu o fi genul care umblă după sucite
3) Poate nu o place destul de mult
4) Fiind la altă clasă poate nu se cunosc nici prea bine.
5)Nu o fi hotărât.
Ce vreau să zic e când se simte ceva oricine poate face oricând următorul pas. Poate că în cazul ăsta nu e bine ca ea să aștepte fără să facă absolut nimic(oricum nu cred că e buna chestia asta). Semnele trebuie să apară de la ambii că dacă acum ea nu mai dă semne deloc chiar va părea ciudat. Deci sfatul meu nu ar fi să nu facă sau să nu mai zică chiar "nimic", ar fi să continue să mai dea câteva semne și dacă după un timp chiar nu mai vede nimic din partea lui să renunțe.
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: