Imi e lene sa etichetez raspunsurile cu 1, 2... 8, dar o sa le iau pe rand. Probabil nu ti-a raspuns la mesaj pentru ca era confuz si putin speriat pentru ca tu il placi, e normal. Ti-a trimis mesajul ala cu 'ce faci' ca un semn ca e interesat de tine, cel putin eu asa cred. Se uita mirat la tine pentru ca nu stia cum sa reactioneze in preajma ta. Nu stiu daca e adevarat ce a zis colega ta. Daca se uita la tine cant te jucai cu Oana, inseamna ca e incantat sa te vada fericita. Daca se uita asa mult dupa tine inseamna ca ii pasa de tine. A urmarii cu privirea inseamna a te uita la cineva intens. Daca ia apararea fetelor, inseamna ca e un baiat foarte de treaba, bravo lui. Vrea sa vada ce faci si cu ce prieteni umblii, e normal sa il intereseze. Ei bine, eu una cred ca te place, dar nu stie daca si el te place cu aceeasi intensitate sau daca e ok sa te placa. E confuz, eu zic sa ii dai timp de gandire, dar sa continui sa il bagi in seama ca pana acum. Sper ca te-am ajutat.
Pot zice ca e o sitoati foarte incurcata... tia timis mesaj cu "sall cf" pai asta inseamna ca a incercat sa te ia la vorba poate vrea sa iti vb dar e timid... dincate se vede te cam urmareste iti sugerez sa nu iti pui prea multe intrebari si sa acctionze. vb cu el cand este conectat si mai intreaba-l o data in functie de raspunul lui vei gasi raspuns si la celelalte intrebari :*
1.Probabil era emotionat baiatul.Si eu sunt baiat, daca eram in situatia aia probabil ca as face si eu asa.
2. e interesat de tine
3. A vazut ca esti simpatica si a zabovit putin sa te admire
4.NU
5.Era fascinat de frumusetea ta
6.Baga-l in seama, si fa-i ochi dulci:*:*
7. A urmari cu privirea este un alt mod de ati exprima dragostea, e timid si nu are tupeu sa te bage in seama deci baga-l tu in seama
8. Vroia sa te "apere".
P. S Daca nu reusesti cu el eu sunt disponibil:*