anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Eu si BFF meu am planuit cam de doua luni sa mergem undeva, si mi-a zis azi ca a fost cu o colega de la ea din clasa (suntem la scoli diferite). Cand vreau sa ne intalnim spune ca nu poate si nu are chef (dar cred ca doua BFF au mereu chef sa stea impreuna nu?) Mereu sa intalneste cu cealalta fata (care si ea are alta BFF si prietena mea cea mai buna spune ca e in al doilea plan pentru ea, pentru cealalta fata cu, care a fost acolo unde trebuia sa mergem impreuna) si nu se oboseste sa ma cheme si pe mine. Si ma doare extrem de mult acest lucru ma simt ranita, trebuia sa mergem noi doua dar apoi mi-a zis ca nu mai poate merge si s-a dus cu aia.
Azi i-am zis la revedere pentru totdeauna. Mentionez ca mereu au fost certuri din astea. Mereu zice ca vrea sa aiba secrete doar pentru ea si respect acest lucru dar mi se par prea multe lucruri.
Ce ar trebui sa fac? Stiu ca ma ve-ti intelege doar cei care au mai trecut prin aceste lucru. dar ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| andrey663 a răspuns:

Cati ani ai? 12?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pff ce telenovela... stii... in viata reala omanii au mai mult decat un prieten.

| AwesomeKiss a răspuns:

Intteleg ce simti asa eram si eu mai demult pe la 10 ani cu o prietena de a mea stii ce am facut? am facut ceea ce ai facut si tu am lasat-o si am facut bine pentru ca am gasit alta bff care si acuma imi e aproape deci incearca sa iti gasesti alta prietena de cat sa fi cu cea care nu este onesta si nu te mai vrea!

| vangaelis a răspuns:

...boring

| OnuOnulică a răspuns:

Imi place de Bff tau.