Eu zic sa intrii in vorba cu el sau ceva pana nu e prea tarziu *ma refer pana nu incepe s o placa pe prietena ta* daca esti prea timida si nu poti sa ii vorbesti poti sa l faci altcumva sa te bage in seama de exemplu poti sa intri ''din greseala'' in el si dupa sa l atingi usor pe umar si sa zici "oh scuze" si priveste l in ochi cand i o zici ))
Mai bine vorbesti numai tu cu el, din moment ce fata aia se face placuta mai repede.
Si ar trebui sa incerci, macar putin, sa fii ca ea, caci multi nu apreciaza increderea care le este acordata. Desigur, nu trebuie sa vorbesti mult si prost.
Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, cine te place te place asa cum esti tu, nu te bizui pe prieteni cand vine vorba de iubire.
si ce daca are iphone 6s plus? eu am note 5, multe perechi de adidasi din mall, haine din mall, tot ce-mi doresc, crede-ma asta nu afecteaza iubirea, sunt doar niste lucruri superficiale, care nu conteaza intr-o viitoare relatie, de aici reiese ca esti invidioasa pe prietena ta, te simti complexata ca tu nu ai ceea ce ea are, tine minte, iubirea este un sentiment pur, ce nu implica lucrurile materiale.
Nu sunt absolut deloc geloasa pe prietena mea...am spus chestiile alea ca sa va fie mai usor sa va faceti o idee despre chestia asta
anonim_4396 întreabă: