Poate a trecut printr o perioadă mai proasta, însă, nimic nu i da dreptul sa se poarte asa cu tine. Dacă vă împăcați, să i atragi atentia in privinta comportamentului sau. Nu l ierta din prima, spune i ca te mai gândești daca o sa mai vorbiti sau nu. Si spune i sa reflecteze asupra atitudinii pe care a avut o față de tine.
Dacă te iubeste, va avea răbdare să te gândești.
Dacă l iubesti, mai da i o șansă.
Pana la urma te a mai sunat? I ai raspuns intr-un final?
Buna, da, mi-a dat mesaj ieri, vedeam ce îmi zice dar nu voiam sa intru sa ii răspund și a zis " știu ca vezi mesajele " și m-a amenințat ca dacă nu i răspund o suna pe mama ) i-am răspuns intr-un final și a am început sa vorbim, eu am fost mai "respingătoare " puțin cu el, m-a întrebat niște chestii gen ce am făcut fără el si mi-a cerut niște explicații și eu i-am zis ca nu mai contează și ca nu e treaba lui, el s-a supărat imediat cum a vazut ca am zis " nu cred ca e treaba ta " și a zis cv de genu " hai ca ești prea nesuferită și Sictirita după Atata timp in Care nu am vorbit Nici măcar nu ai chef de mine ", (de parca era vina mea ca nu am vorbit ) i-am zis sa mi dea iar Block și sa ma lase in pace și ca pe mine m-a deranjat cum mi-a vorbit și cum se comporta și cum a stat fără mine atâtea zile și m-a ținut blocată înseamnă ca așa poate sta și de acum in colo fără mine, el a zis ca îmi da, ( dar văd ca nu mi-a mai dat, probabil se așteaptă sa ne impacam sau cel puțin sa mai vorbim ) apoi am ajuns iar la " pa " și m-a lăsat in seen mi se Pare aiurea rau de tot și copilăros dar îl iubesc, nu știu ce o sa fac
Te inteleg. Esti si tu supărată, e normal. Acum lasa totul asa cum a căzut, parerea mea.
Daca te mai cauta, ii răspunzi normal. Sigur te va mai cauta.
Nu l cauta tu prima sub nicio formă. Asteapta sa ti mai scrie si vorbesti normal si frumos cu el. Dacă zici ca l iubesti, mai da i o șansă.
Si el te iubeste odată ce a insistat si te a căutat.
Dar... Dacă va împăcați, să i atragi atentia si sa i spui ca nu a fost normal comportamentul sau. Spune i sa se puna in locul tau. Ii spui frumos ca reacția sa nu a fost una ok si ii spui ca nu ti ai dori să se mai întâmple. Dacă te iubeste cu adevarat, va intelege ce i spui!
Ce să aștepți fată?
După cum ți-a vorbit ultima dată nici nu ar trebui să te mai gândești la el.
Poți avea o relație de un an sau 5 ani, asta nu înseamnă că trebuie să treci cu vederea la cum se comportă cu tine.
Bună, am mai întâlnit cazuri din acestea și după părerea mea dacă te iubea cu adevărat nu se supăra pe tine din nimic acești băieți duc lipsa de atenție, pur și simplu cer atenție dacă în trecut mereu tu făceai primul pas acum lasă-l pe el sa vezi dacă o sa facă ceva, dacă o sa încerce sa repare înseamnă că chiar te iubește dacă lasă totul balta înseamnă că nu tea iubit niciodată. Știu e greu sa pierzi persoana pe care o iubești dar câteodată nu merita sa ne stresam cu chestii din astea și din ce ai spus tu acel băiat chiar nu te merita, exista 2 reguli în viata:1. punete pe tine pe primul loc nu pe altcineva și 2 nu depune efort pentru persoanele care nu își dau silința nici sa vadă ce faci, sper ca te-am ajutat sa înțelegi cum sta treaba
Mulțumesc mult e prea răsfățat și e genul de baiat care obține mereu ceea ce vrea, e obișnuit sa obțină absolut orice vrea, se așteaptă sa ii cada lumea la picioare. M-a sunat și nu i am răspuns, cred ca nu mai vreau Pt ca nu mai pot, sincer m-am saturat
elena2312131 întreabă: