"el a aflat ceva urat facut de mine in trecut...
Daca vrei sa tina relatia, procedeaza si cu el, cum ai procedat cu altcineva, adica exact ce a aflat el, poate sta cu gandul la ideea ca pe altii i-ai tratat altfel si ca nu este iubit ca cineva din fostele tale iubiri.
Pe viitor, daca ai si altceva si stii ca se afla oricum, de la "prieteni", fa-ti un bine si pune-le pe tapet acuma, altfel afland de la altcineva, o sa intepreteze ca o minciuna toata relatia ta.
S-a intamplat asta si cu el...doar ca acum isi face o mie de ganduri ca poate l-am mintit si cu altceva...si nu e asa
Tocmai ca asta este si ideea, crede ca l-ai mintit si cu altele.
De asemenea, este posibil sa te fi intrebat sistematic si alte lucruri din trecutul tau, chestii sensibile, asa fac baietii, si daca unele le-ai infirmat, acuma, este posibil sa creada ca toate au fost adevarate.
Incearca sa fii increzatoare si arata-te ca nu-ti pasa, caci daca te ataci, aia rati ca ai tinut la trecut, iar asta ai deranjeaza pe unii.
Mai este posibil ca cea mai buna prietena a ta, sa fie trasa de limba, se intampla des asta, verifica si aceste aspecte.
Trecutul conteaza si daca nu are de gand sa te ierte lasa-l pentru ca toata viata lui iti va reprosa gafa comisa inainte, mai bine cauta unu care a facut aceleasi prostii ca tine in trecut si nu vor fi probleme de relatie
Sunt constienta ca o sa treaca mult timp pana ii voi recapata increderea...dar nu ma pot desparti de el.De cand sunt cu el totul a fost ok, si nu i-am gresit cu nimic si stie asta.
Totul depinde de el nu de mine o sa te saturi cand vezi ca tot continua sa reproseze ca ai facut greseala din trecut sau el te lasa la un moment dat
Nu ma ajuti deloc Vreau alte raspunsuri.
De exemplu... daca ai aflat ca iubita ta a facut un lucru grav inainte sa va cunoasteti pe care l-ai aflat abia dupa un an de relatie, ce ai face?
Ma separam de ea
Chiar daca intr-un an de zile totul a fost perfect?
Da pentru ca pe mine ma macina mult trecutul si nu pot trece peste asa ceva, oricum eu voi trai singur pe vecie asa e cel mai bine pentru toata lumea :p
Vroiam alte raspunsuri la intrebarea mea...
Faci tu ce faci si demoralizezi toate fetele pe aici . " eu voi trai singur pe vecie", trebuie sa fie una destul de nebuna si pentru tine, nu mai ai 15 ani sa crezi asa
Daca te desparti de asta sa stii pe viitor sa spui totul de la inceput, asa pe viitor nu are ce sa iti reproseze. eu unu asa am facut si a fost mai bine.
Ma gandesc ca poate va fi una care va face in cur si in cap orice sa ma aiba la mana ei dar primesc o lovitura in cap sa imi aduc aminte ca prioritatea mea e autotrenul, sa strabat lumea in larg
Twister09 întreabă: