Mi-am dat si eu gaura si nu m-a durut atunci cand mi-a dat-o am simtit doar o piscatura si duapaia parca imi ardea urechea dar nu ma durea si am dat 20 lei cu tot cu cercem medicinal :X sper ca ti-am fost de ajutor
Eu mi-am mai facut una cand am terminat clasa a4a. Adica, mi-a facut matusa unei prietene, care era asistenta. Deci nu stiu sa iti spun cat costa.
Cat despre durere, din cate imi amintesc, nu prea doare. Adica, nu pot sa spun ca nu doare deloc, dar simti intepatura. Doare putin. Depinde cu ce iti faci. Mie mi-a facut-o cu acul. Vei supravietui
Eu am urechea plina de pierce-uri.
In cartilaj e putin cam dureros, dar banuiesc ca nu e vorba de cartilaj.
Daca o faci cu pistolul, nu simti nimic, e ca o intepatura foarte rapida. Daca o faci cu acul cam la fel, doar ca e o intepatura mai lunga. Nu iti fa griji, nu doare aproape deloc. Sigur te-ai mai intepat cu acul, stii cum e.
Sa-ti tragi doua gauri, cu tot cu cercei e 25-30 lei.
Bafta!
Poii in primul rand, nu doare fff tare, e o durere exact ca o intepatura de tantar cateva secunde dupa care in 2 zile nu o sa te mai doara nimic. Si in al 2'lea rand pana in 10 lei de fiecare. Eu am vreo 4 pirce'uri, 3 in ureche si unu' in nas si nici ala nu doare de abia cel din ureche.
Succes!
Pai... nu doare tare. e ca o piscatura. ai incredere eu mi-am facut 2 o data in aceiasi ureche. dar trebuie sa aveti grija si sa va ungeti la ureche ca sa nu vi se infecteze. si sa schimbati cerceii cam dupa 2-3 saptamana ptc sunt foarte grosi si vi se vindeca incet gaura,
pai. in medie sunt cam 25 de lei cerceii. si sunt doi deci puteti sa dati doar 25 de lei si va face la aman2.
succes si sa nu va fie frica. nu dureaza mai mult de o secunda.
Nu te doare prea tare, trece intr-o zi sau 2. Dar nu ai nevoie neaparat de cercei medicinali...Iti poti da tu singura gaura cu cercei normali si apoi sa pui unii din aur si sa ii scoti odata la cateva zile si sa cureti cu spirt ca sa nu se infecteze
1.Nu doare! Si durerea e ca o ciupitura puternica numai ca dureaza cateva secune, iarpana si ciupitura e mai dureroasa pentru pana iti baga cineva unghiile in carne dureaza.
2.Eu am dat 12 lei cu tot cu cercei medicinali, dar pe ambele gauri ca mi se astupasera.Deci,tu probabil o sa dai 6 lei.
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Dariaa13737829292 întreabă:
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: