Zi-i lu` aia care se tot baga intre voi sa isi vada de treaba ei, si sa nu se mai bage intre voi. Eu asa as face. Si daca tot s-ar baga as invata-o minte cu nste palme si-un sut in fund, ca s-o invat minte bine.
Si mie mi s-a intamplat chestia asta, doar ca noi am intrat la licee diferite si de-asta nu mai suntem asa mult impreuna. la inceput vorbeam in fiecare zi da` dupa aia am vazut ca nu prea mai avea chef de mine. nici la telefon nu imi mai raspundea. Si cand vroiam sa ies cu ea in oras ea mai chema inca 10 persoane si deci... nu puteam vb nimic cu ea. Si am zis sa o las in pace, sa nu o mai sun nici eu, sa nu mai intru pe ea pe mess sa vad ce face. Si cam dupa o saptamana a inceput sa ma sune, si sa vb cu mine si astea. si in clasa ei noua e o tipa care se tine dupa ea si se certa tot timpu, pentru ca aia se crede cea mai buna prietena a ei. Da`, oricum eu o las in pace si a inceput ea sa aiba nevoie de mine acum.
deci, in concluzie: Daca prietenia voastra a fost destul de puternica si prietena ta chiar tine la tine, o sa vada ca a gresit si o sa se intoarca ea la tine, cand o sa isi dea seama ca aveti prea multe lucruri in comun si ca ati petrecut prea mult timp impreuna ca sa va stricati prietenia din nimic.
misauratcuviata întreabă: